Redermic, crema care atenueaza ridurile

Imbatranirea cutanata este o realitate biologica. Insa acest lucru nu inseamna ca nu poti lupta impotriva aparitiei ridurilor, iar crema Redermic este cea care iti vine in ajutor in acest sens.

Imbatranirea cutanata este o realitate biologica. Insa acest lucru nu inseamna ca nu poti lupta impotriva aparitiei ridurilor, iar crema Redermic este cea care iti vine in ajutor in acest sens.

Imbatranirea poate fi considerata ca un "traumatism" pe termen lung al tesuturilor cutanate. Pe masura inaintarii in varsta si a expunerii zilnice la razele UV, pielea nu mai mentine un nivel de hidratare suficient. Aceasta se usuca, iar la suprafata ei se formeaza riduri. In acelasi timp, fibrele de sustinere ale dermului se degradeaza.

Pielea se lasa, iar ridurile se accentueaza.

Datorita ingredientului sau activ cu efect de reparare cutanata, Madecasozid, Redermic actioneaza asupra ridurilor superficiale, dar si asupra ridurilor profunde prin:

- intarirea sustinerii cutanate cu vitamina C pura (ingredient activ anti-imbatranire, cu efect antioxidant);

- corectarea ridurilor, chiar si a celor profunde, datorita Madecasozidului pur in concentratie de 95% - molecula recunoscuta pentru efectele sale cicatrizante, pentru a intensifica sinteza fibrelor dermice cu rol de umplere;

- intinderea imediata a ridurilor fine de la suprafata pielii, cu ajutorul acidului hialuronic (pentru fixarea apei in epiderm).

Madecasozidul este cea mai recenta descoperire dintr-o familie de molecule recunoscute pentru eficacitatea lor si utilizate in mod frecvent in medicamentele pentru cicatrizare.

Formula a fost conceputa in jurul a trei molecule recunoscute de dermatologi pentru eficacitatea lor in remedierea efectelor imbatranirii cutanate.

La Roche-Posay a dezvoltat trei tipuri de creme adaptate pentru tenul oricarei femei: doua creme cotidiene pentru fata si un tratament specific pentru conturul ochilor.

Utilizare:


  • Aplica dimineata si seara.
  • Excelenta baza de machiaj. Non comedogen.
  • Toleranta testata pe pielea sensibila sub control dermatologic si oftalmologic.

Rezultatele clinice indica faptul ca semnele imbatranirii cutanate sunt corectate. Eficacitatea a fost masurata clinic, utilizand mai multi parametri ai imbatranirii cutanate.

Cremele Redermic pot fi cumparate din farmacii si magazine de specialitate, la pretul recomandat de:

  • Redermic pentru piele normala si mixta (tub 40 ml) - 82 lei
  • Redermic pentru piele uscata (tub 40 ml) - 82 lei
  • Redermic pentru ochi sensibili (tub 15 ml) - 75 lei
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nelioana pe 1 Iul 2009, 19:27
    crema redermic

    aceasta crema efoarte buna tocmai cum se spune despre ia am folosito cu succes de o luna de zile

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod