Reactive de la Eau Thermale JONZAC - produse naturale pentru tenul hiper-sensibil, intolerant, cu tendinţă cuperozică

Pe baza de apă termală Jonzac - hidratantă, hipoalergică şi regenerantă - produsele Reactive sunt ideale pentru tenul extrem de sensibil, intolerant, cu predispoziţie cuperozică.
Pe baza de apă termală Jonzac - hidratantă, hipoalergică şi regenerantă - produsele Reactive sunt ideale pentru tenul extrem de sensibil, intolerant, cu predispoziţie cuperozică.

Produsele Reactive de la Eau Thermale Jonzac nu conţin parfum sau parabeni, toate având la bază ingrediente obtinute din culturi agricole  biologice, care au grijă de sănătatea ta!

Gama Reactive de la Eau Thermale Jonzac conţine:

- Emulsie lejera pentru ten sensibil, mixt, cu tendinta cuperozică Emulsion Legere Reactive Haute Tolerance de la Eau Thermale Jonzac, 75 lei in Farmaciile Belladonna.

Obiectiv: Calmarea, ingrijirea cotidiana si confortul tenului reactiv, extrem de sensibil si intolerant.
Ideală pentru tenul normal si mixt. Emulsia L'émulsion légère Reactive este perfect adaptata pentru a calma imediat tenul, prevenind aparitia reactiilor alergice cutanate vizibile. Ideală pentru tenul cuperozic.

- Crema pentru ten sensibil, cu tendinta de uscare, Crème Riche Reactive Haute Tolerance de la Eau Thermale Jonzac, 75 lei in Farmaciile Belladonna.

Obiectiv: Calmarea, ingrijirea zilnica si confortul pentru tipurile de ten hiper-sensibil, intolerant si uscat. Formula cremei Creme Riche Reactive calmeaza instantaneu senzatiile de disconfort la nivelul tenului, prevenind aparitia reactiilor alergice cutanate vizibile.
Indicata inclusiv pentru tenul tendinţă cuperozică.

- Lapte demachiant Reactive Haute Tolerance de la Eau Thermale Jonzac, pentru piele extrem de sensibila şi intolerantă, 50 lei in Farmaciile Belladonna.

Obiectiv: Laptele de curatare Lait dermo-nettoyant Reactive elimina orice urma de machiaj, lăsând tenul perfect curăţat şi calmat. Formula sa blândă respecta filmul hidro-lipidic si sensibilitatea pielii tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod