Mariah Carey dă 200.000 de dolari pentru vacanţa câinilor ei

Cântăreaţa americană va plăti 115.000 de lire sterline (193.500 dolari) pentru a-i trimite pe cei opt câini ai săi într-o vacanţă de lux, în Marea Britanie.

Artista americană, în vârstă de 44 de ani, va plăti 100.000 de lire sterline pentru a-şi trimite cei opt câini cu avionul în Marea Britanie şi încă 15.000 de lire sterline pentru ca animalele ei de companie să petreacă un sejur în luxosul hotel pentru câini The Paws Seasons din Bristol, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

60de dolari pe zi este taxa percepută de hotelul pentru câini The Paws Seasons
"Câinii ei vor fi spălaţi, pieptănaţi, plimbaţi în fiecare zi. Ei vor dormi fiecare în patul său, iar un maestru bucătar va pregăti pentru ei meniuri personalizate, în funcţie de indicaţiile primite de la Mariah", a declarat o sursă pentru revista Heat.

Hotelul pentru câini The Paws Seasons îi taxează cu 60 de lire sterline pe zi pe stăpânii animalelor care îşi petrec un sejur în acest stabiliment, însă câinii cântăreţei americane - care se numesc Good Reverend Pow Jackson, Mutley P. Gore Jackson The Third, Jill E. Beans, Pipitty Jackson, Cha Cha, Jackie Lambchops, J.J. şi Squeak E. Beans - vor avea parte de o serie de facilităţi suplimentare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod