Purify Mask de la System Professional - tratament intens anti matreata

Pielea sanatoasa se reinoieste continuu. In aproximativ 30 de zile, celulele nou formate se transforma intr-un strat de celule cornoase, un strat foarte subtire, aproape invizibil, care se descuameaza la suprafata. In cazul in care pielea este afectata, acest proces este interupt si apare matreata.

Aproximativ 50% din populatia globala este afectata de matreata. Aceasta este declansata de  microorganismul Malassezia globosa, care produce enzimele numite lipase. Acestea  descompun sebumul produs de glandele sebacee in acid oleic, care penetreaza straturile superioare ale pielii si declanseaza o productie mai rapida a celulelor pielii.
Odata instalata, matreata poate fi destul de greu stopata.

Ce sa faci pentru un scalp sanatos si fara matreata? Foloseste saptamanal PURIFY MASK de la System Professional. Este un tratament intens, care combate in mod eficient matreata datorita complexului Dermapure. Acest produs profesional are proprietati active de ingrijire, care trateaza matreata intensa si hidrateaza.  Se lasa sa actioneze pe par circa 5 minute, apoi se clateste bine. Pret: 177 lei/200 ml.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod