Pump Up Booster – 100% Rock Mascara

Miss Sporty lansează o nouă tehnică pentru un machiaj al ochilor frumos şi îndrăzneţ. Noua colecţie hot de la Miss Sporty a fost gândită pentru a celebra neobişnuitul, spiritul rebel care există în noi toate. Cu această colecţie nouă de make-up, niciodată nu ai avut o privire mai plină de viaţă şi mai frumoasă! Este o modalitate minunată de a transmite întregii lumi ca înăuntrul tău eşti un rockstar!

Este concepută pentru a crea mai uşor un machiaj perfect al ochilor, asemenea unui rockstar, astfel încât nu vei găsi o altă mascara mai potrivită! Ceea face din PUMP UP BOOSTER 100% ROCK Mascara un produs atât de grozav este formula.


100% Rock Black mascara + 100% volum neobişnuit = 100% gene cu volum curbate în mod spectaculos! La fel de intens ca solo-ul tău favorit de chitară, efectul este o privire care va arăta 100% plină de viaţă şi profundă, misterioasă, superbă.

Doar un singur strat oferă genelor un volum incredibil de până la de 7 ori mai mult, adăugând pe fiecare geană pigmenţi negri incredibil de intenși. Cât despre perie? Inspirată de o chitară, desigur! Forma curbată este proiectată pentru a prinde şi a oferi volum şi genelor mici, la fel de bine ca celor lungi – te va ajuta să îţi pui în evidenţă fiecare geană.
Genele tale se vor transforma din subţiri în pline și cu volum în numai 10 secunde. Pret recomandat - 15.1 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod