Noua Colecție Miss Sporty Wonder Smooth & Metal - Eroii rutinei tale de make-up!

În fiecare dintre noi se găsește o eroină care merită atenție! O nouă colecție Miss Sporty este aici pentru a ajuta la eliberarea energiei de neoprit din fiecare dintre noi și a încuraja încrederea în noi, cu nuanțe ce par desprinse din altă lume: combinația perfectă pentru a-ți oferi un look altfel, pentru buze și unghii! Puterile incredibile de super erou nu se rezumă doar la capitolul culoare - acest duo îndrăzneț îți va face buzele să se simtă minunat, iar unghiile tale vor părea îmbrăcate în metale prețioase.
Cine are nevoie de super eroi când ai la îndemână un make-up atât de puternic? Noile produse îți vor ridica stilul la un alt nivel!

Miss Sporty iti prezinta primul ruj cu super puteri! Uită tot ce știi despre rujuri, acesta este diferit într-un mod uimitor! Wonder Smooth Lipstick este un ruj de buze inedit, ce se află într-o misiune specială. Îți simți buzele uscate? Rujul de buze Wonder Smooth are o putere incredibilă de îngrijire, pentru ca tu să-ți simți buzele mai catifelate și mai hidratate ca niciodată! Formula ce conține ulei de semințe de Jojoba și pulbere de matase alunecă ușor pe buze și le îmbracă într-o peliculă strălucitoare care le îngrijește intens.
Iar asta nu e tot! Rujul Wonder Smooth îți va salva buzele de nuanțele obișnuite. Totul este special la acest ruj – te va surprinde cu siguranță, fiind parcă desprins din alt univers. Strălucirea și rezistența de lungă durată vor fi puterile speciale pe care le vei prețui cel mai mult! Timp de 6 ore nici nu trebuie să te îngrijorezi să îl reaplici. Fiecare dintre cele 11 nuanțe disponibile îți va colora ziua și o va umple de zâmbete! Pret recomandat: 10.6 Ron.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod