Promotie implanturi dentare: Cum iti poti schimba viata in 24 de ore?

Pierderea dintilor naturali este o experienta traumatizanta cu efecte majore asupra calitatii vietii. Vorbirea, alimentatia, zambetul sunt puternic afectate, iar increderea personala scade simtitor.
Dintii au un rol esential in sustinerea muschilor faciali, in special cei din zona buzelor si obrajilor. Procedurile avansate de implant dentar, precum Fast&Fixed, redau pacientilor proportiile naturale, functionalitatea cavitatii bucale si a musculaturii faciale.

Cu ajutorul implanturilor dentare si a celor mai inovatoare tehnici de restaurare dentara si, bineinteles, a unei echipe de implantologi pregatite pentru realizarea celor mai complexe proceduri stomatologice, iti poti schimba zambetul in numai 24 de ore.
Daca te confruntati cu pierderea unuia sau mai multor dinti, probleme ale puntilor si coroanelor dentare sau nevoia extragerii unor dinti slabiti, Fast&Fixed este solutia!

In numai o zi de tratament iti recapeti sanatatea si frumusetea dentara, printr-o procedura minim invaziva si lipsita de durere sau disconfort.

Fast&Fixed este solutia pentru cei care intampina urmatoarele probleme:
Proteze slabite care afecteaza calitatea vietii
Afectiuni severe ale gingiilor si lipsa mai multi dinti
Subtierea tesutului osos datorata pierderii dintilor
Coroane si punti defectuoase si dinti care necesita extractie

In numai o zi in cabinetul stomatologic, iti redobandesti zambetul si increderea in sine.

In perioada 15 iulie – 15 septembrie 2013, la DENT ESTET, poti beneficia de o reducere de 500 de euro la tratamentul Fast & Fixed si primesti gratuit consultatia, planul complet de tratament si setul de radiografii!

Alege Fast&Fixed si schimba-ti viata in numai 24 de ore!  Inscrie-te acum in promotie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod