Luchi Georgescu, designer pentru propriul hotel

Luchi Georgescu, una dintre cele mai puternice femei din România, deţinătoare a companiilor Vincon România şi MedaProd, cucereşte şi litoralul românesc.

Femeia de afaceri a inaugurat anul trecut hotelul Melodia din Venus, amplasament ce a trecut în acest an de la trei la patru stele şi care se vrea a fi destinaţia ideală pentru un sejur liniştit la mare.

Designul avangardist, modern, dar în acelaşi timp funcţional, ales chiar de către Luchi Georgescu, pasionată de arhitectură, creează o atmosferă confortabilă şi plăcută. Zona de relaxare, cea de petrecere a timpului liber şi cea de restaurante oferă o experienţă de neuitat la malul mării.



Zona de relaxare a complexului Melodia este un spaţiu special creat pentru a restabili armonia interioară, o oază de răsfăţ care cuprinde o sală de fitness, saună, cameră de relaxare şi cameră de masaj. De asemenea, vă puteţi relaxa şi în zona de piscine a complexului, care cuprinde o piscină pentru adulţi cu o suprafaţă de 200 de mp, o piscină cu jacuzzi de 60 de mp, dar şi de o piscină pentru copii.



În aceeaşi zonă se află şi terasa Sea Horse Bar, unde oaspeţii pot servi băuturi şi cocktail-uri variate şi unde pot servi şi prânzul sau cina.

Periodic, complexul organizează la barul de pe terasă seri cu diverse tematici atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Terasa – restaurant a complexului este un spaţiu generos, construit în trepte, acoperit cu pergole albe pentru zonele de servit masa şi unde alternanţa de alveole vegetale, cascade, fântâni arteziene şi ringul de dans fac din aceasta un loc în care serile petrecute aici se transformă în amintiri frumoase. Muzica live, programul de entertainment şi meniul deosebit pregătit de bucătarii specialişti fac ca timpul petrecut aici să fie unul cu adevărat special.

Complexul Hotelier Melodia oferă oaspeţilor pentru cazare 109 camere cu balcon – 61 duble, 40 matrimoniale şi 8 apartamente, precum şi posibilitatea de a găzdui în jumătate din spaţiile de cazare familii cu copii.
Complexul mai cuprinde grădiniţă, două spaţii amenajate pentru copii, sală de conferinţe şi parcare privată cu acces gratuit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod