Produsele de haircare și hairstyle KEVIN.MURPHY, lansate oficial în România!

KEVIN.MURPHY, apreciatul brand australian de haircare și hairstyle, a fost lansat oficial în România de către Top Line, printr-un eveniment de beauty în cadrul căruia invitatul special, Parul Paz Bamrolia, Style.Master KEVIN.MURPHY, a prezentat conceptul din spatele brandului invitaților.
Născute din aceeași filosofie ca și produsele de skincare, produsele KEVIN.MURPHY se remarcă prin tehnologia Weightless și sunt dezvoltate să livreze performanță, fashion și corectitudine în alegeri. In momentul în care au fost selectate ingredientele, creatorul brandului, renumitul hairstylist australian Kevin Murphy a căutat companii care utilizează micro-culturi, practici ecologice de cultivare sau tehnici ecologice de recoltare. Produsele KEVIN.MURPHY conțin astfel ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate. Vitaminele și aminoacizii repară suprafața exterioară a părului, îngroșând părul și reducând formarea de vârfuri despicate.
Extractele hrănitoare din untul de mango și din cel de murumuru netezesc cuticula firului de păr și oferă părului flexibilitate și strălucire.

 Produsele conțin extracte din plante tropicale, Baobab, Bambus și sunt infuzate cu esențe de floare de portocal, ce hidratează în profunzime fără să încarce părul.  Antioxidanții din pruna Kakadu – un fruct specific Australiei, din orhidee, floare de lotus și lămâi sălbatic ajută la prevenirea deteriorării firului de păr și repară părul ce a trecut prin multe procese termice si chimice.  Produsele KEVIN.MURPHY nu conțin sulfați, parabeni și sunt Cruelty Free – nefiind testate pe animale  (este printre puținele branduri de produse de înfrumusețare certificate PETA).
 Produsele KEVIN.MURPHY curăță eficient și îndepărtează toate impuritățile, fără a acționa asupra culorii, longevitatea produselor fiind dată de extractele din fructe și uleiurile esențiale.   AHA sau acizii din fructe derivați din papaya, citrice, trestie de zahăr exfoliază ușor suprafața părului fără sa usuce sau să-l deterioreze. Surfactanții naturali din Quillaja și alte surse derivate din plante creează o spumă bogată, care hidratează și hrănește părul. 
Cu o lungă carieră care cuprinde modă, podiumuri, editoriale și film, Kevin Murphy este unul dintre cei mai respectați și căutați hairstylisti.
Jurnaliștii revistei Vogue au declarat că el este care a inventat aspectul iconic al "părului de plajă".  Recunoscut pe plan internațional pentru lunga sa listă de cliente VIP dar și nenumărate pagini de lucrări editoriale pentru revistele high-end din întreaga lume, stilistul născut in Melbourne a început ca ucenic într-un salon din Queensland. Apoi și-a continuat studiile la faimoasa scoală Vidal Sassoon din Londra. Cariera impresionantă a lui Kevin Murphy se întinde pe mai mult de două decenii, timp în care s-a stabilit ca fiind un icon în industria frumuseții.  Având un CV impresionat, acesta a lucrat cu cei mai faimoși fotografi de modă, printre care Patrick Demarchelier, Robert Erdman și Richard Bailey, a creat stiluri pentru edițiile internaționale ale Vogue, Harper's Bazaar, Sports Illustrated, Marie Claire, Vanity Fair, InStyle , Rush, GQ, etc.

 Produsele de haircare și hairstyle KEVIN.MURPHY sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinul Top Line (Bd.
Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line din țară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod