Premiera pe piata din Romania cea mai revolutionara procedura estetica: Implantul de sprancene

Sprancene unice pentru femei unice! Asa suna sloganul celei mai noi proceduri din portofoliul Spitalului Esteworld - implantul de sprancene.  Considerat revelatia serviciilor de infrumusetare, implantul de sprancene realizat in parteneriat cu designerul Darius Stanese este cea mai eficienta si sigura metoda de reconstructie a sprancenelor intr-o forma perfecta si naturala. Procedura a fost lansata oficial marti, 31 mai 2016, in cadrul unui eveniment inedit desfasurat la Mercure Bucharest City Center. Prezent la lansare, managerul Spitalului Esteworld Turcia, Dr.

Servet Terziler, a explicat cum se realizeaza operatia revolutionara, de unde sunt extrasi foliculii de par care, ulterior, sunt implantati in sprancene, cum se efectueaza interventia, cat dureaza recuperarea si care este rolul designerului de sprancene.

Alaturi de specialist s-a aflat reprezentantul Esteword in Romania, Ensar Duman, dar si paciente fidele ale spitalului, Nicoleta Luciu, Ana Maria Mocanu, Raluca Podea, dar alte celebritati interesate de chirurgia estetica: Roxana Vasniuc, Majda Yolo si Irina Pavlenco. „Cand am vazut cat de multe solicitari exista la Spitalul Esteworld din Turcia, pentru implantul de par si de barba, la barbati, am intrebat daca aceasta operatie se poate realiza si in zona sprancenelor, pentru femei.

E uimitor, am pus o simpla intrebare si iata raspunsul! Si, da, o sa fiu supusa unui implant de sprancene la Spitalul Esteworld din Turcia. Nu am fost nciodata adepta tatuajului. Am preferat machiajul sprancenelor, dar procedura este o corvoada zilnica intrucat necesita mult timp si, culmea, si foarte multa atentie pentru ca forma sprancenelor este importanta pentru fizionomie”, a declarat Nicoleta Luciu.

Ideea implantului de sprancene realizat de specialistii Esteworld a aparut ca raspuns la nevoile si solicitarile pacientilor nostri.

Esteworld este un pion important in chirurgia plastica din Europa, iar in spitalele noastre solicitarile pentru interventii de implant de par si barba au avut intotdeauna rezultate spectaculoase. Am indraznit mai mult, iar astazi, extindem serviciile noastre cu aceasta noua procedura- implantul de sprancene realizat in colaborare cu iBrows”, a declarat Ensar Duman, reprezentantul Spitalului Esteworld in Romania.

Implantul firelor de par va fi realizat de medicii Spitalului Esteworld, in timp ce designerul de sprancene va decide care va fi forma potrivita a acestora, in functie de fizionomia fiecarui pacient.

Implantul de sprancene se adreseaza atat celor care vor sa corecteze o greseala de pensat, dar si persoanelor care au fost victime ale unor accidente (arsuri, accidente rutiere) si celor care au un astfel de defect din nastere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod