Peelingul de weekend

MicroLaserPeel. O terapie laser ce reinventeaza peelingul. In numai cateva zile vei vedea cum textura si tonicitatea pielii se vor imbunatati. Incearca aceasta procedura la Class MediSpa. Este solutia ideala pentru indepartarea ridurilor fine, a cicatricilor postoperatorii, a celor aparute dupa acnee sau a petelor pigmentare
MicroLaserPeel. O terapie laser ce reinventeaza peelingul. In numai cateva zile vei vedea cum textura si tonicitatea pielii se vor imbunatati. Incearca aceasta procedura la Class MediSpa. Este solutia ideala pentru indepartarea ridurilor fine, a cicatricilor postoperatorii, a celor aparute dupa acnee sau a petelor pigmentare.

Cum functioneaza? Cu ajutorul laserului se indeparteaza un strat subtire de piele, motiv pentru care recuperarea dureaza numai cateva zile. Iata de ce acesta interventie mai este denumita si peelingul de weekend. Un computer va monitoriza extrem de precis adancimea si puterea de penetrare a razei laser. Eliminarea se va realiza uniform prin vaporizare. MicroLaserPeel este singura procedura prin care se poate realiza acest lucru.

Class MedisSpa. Strada Povernei Nr. 24. www.classmedispa.ro.

Pret: 300 de euro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod