OPI lansează colecția California Dreaming - 12 nuanțe noi inspirate de peisajele exotice din California

Vara aceasta OPI te invită să faci o călătorie imaginară pe Coasta de Vest a Americii cu noua colecție de lacuri de unghii California Dreaming. De la o zi la plajă la o sesiune de surf, până la o excursie în munți sau o degustare de vinuri de Napa, noile lacuri de unghii te poartă prin cele mai tari experiențe californiene.

Colecția include nuanțe intense de merlot, roz energic și portocaliu sau derivate din culorile coralului (This is Not Whine Country, GPS I Love You, Santa Monica Beach Peach, Me, Myselfie & I), precum și nuanțe calde, plăcute, de roz, piersică și nude (Excuse Me, Big Sur!, Malibu Pier Pressure,Barking Up the Wrong Sequoia, Feeling Frisco) care evocă cele mai pitorești locații ale statului.
Puteți alege în această vară nuanța de roșu deschis (To the Mouse House We Go!) în timp ce nuanța de auriu metalic (Sweet Caramel Sunday) evocă imaginea unui apus auriu. Nuanța sclipitoare de gri-albăstrui închis (Don’t Take Yosemite For Granite), cu nuanțe discrete de maroniu, asigură o abordare mai blândă a negrului clasic. Culoarea vedetă a colecției, Time for a Napa, este o nuanță coral-roz care se potrivește cu ținutele tale de vară.

Mă inspir întotdeauna din modă, călătorii și bucătărie, iar combinația unică a Californiei de culturi, bucătării și peisaje reprezintă o sursă constantă de creativitate”, declară Suzi Weiss-Fischmann, Co-Fondator și Ambasador al brandului OPI.
Toate cele 12 nuanțe din colecția California Dreaming sunt disponibile în formule de lac de unghii Infinite Shine și Nail Lacquer.  Infinite Shine oferă o finisare cu o strălucire deosebită și aspect de lac semi-permanent, rezistând pe unghie până la 11 zile. Se aplică și se îndepărtează ușor, la fel ca lacul de unghii clasic. Preț: 60 lei; Nail Lacquer oferă o formulă bogată, foarte pigmentată, pentru o aplicare uniformă.Preț: 50 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod