Ochi luminosi vs ochi incercanati

Cearcene, pungi, ochi obositi, nopti nedormite. Un look ravasit. Tern. Lipsit de energie si vigoare. Te simti vizata? Ti se pare ca odata cu trecerea timpului, ai devenit posesoarea unor ochi marcati de “cercuri negre”?
Cearcene, pungi, ochi obositi, nopti nedormite. Un look ravasit. Tern. Lipsit de energie si vigoare. Te simti vizata? Ti se pare ca odata cu trecerea timpului, ai devenit posesoarea unor ochi marcati de “cercuri negre”? Aparitia cearcanelor este cauzata de iritarea vaselor de sange din zona ochilor! Dilatarea acestora este “vizibila” prin pielea subtire a pleoapei si, de aici, aspectul vinetiu de sub ochi.

Trecerea timpului aduce cu sine slabirea elasticitatii pielii si a muschilor din jurul ochilor. Mai exact, vascularizatia din jurul ochilor va fi din ce in ce mai accentuata, de unde coloratia albastruie care ulterior devine cenusie.  Care e solutia pentru a scapa de ochii cu aspect vinetiu?

“Interventiile vasculare laser. Prin energia undelor laser care penetreaza tesuturile mai profunde, se produce inchiderea anumitor vase de sange si coagularea selectiva a sangelui, care va fi mai tarziu absorbit. Astfel, zona inchisa la culoare din jurul ochiului se va lumina treptat. Si tu vei avea din nou ochi luminosi si odihniti”, spune Dr. estetician Dana Miricioiu.

Afla mai multe pe www.classmedispa.ro. Str Povernei nr 24, tel 0744.400.500 Pret: cost mediu 100 euro/ sedinta. Tratamentul consta in 3-4 sedinte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod