O solutie ideala pentru tenul si silueta ta

Timpul iti ridica probleme? De cele mai multe ori resuim cu greu sa ne rezervam timp pentru noi si aspectul nostru, job-ul si familia fiind unii dintre principalii factori ai acestui dezavantaj. Desi acivitatile noastre zilnice ne permit cu greu sa ajungem sa ne intretinem tenul si silueta, exista o metoda eficienta pentru a nu ne neglija aspectul. Acum poti beneficia de tratamentele Safyre de rejuvenare faciala si remodelare corporala intr-un singur echipament, economisind timp si ajungand la rezultatele dorite.

Safyre iti garanteaza rezultate vizibile inca de la primele sesiuni de tratament.

Rejuvenare faciala:

Safyre produce incalzirea la nivelul dermei care stimuleaza productia de colagen, provocand o elasticitate imediata si o imbunatatire notabila a calitatii tesutului.
Ridurile sunt reduse si pielea devine mai luminoasa si tonifiata.

Remodelare corporala:

Eliminarea celulitei si tonifierea corporala sunt rezultatele obtinute cu safyre inca de la prima sesiune. Secretul sta in activarea fibrelor de elastina si colagen care ajuta la regenerarea pielii afectate si reducerea tesutului adipos. safyre are efecte pe: tesutul adipos si fermitatea pielii.

Safyre foloseste radiofrecventa, o solutie integrala, care are rolul de a imbunatati calitatea pielii si de a stimula colageneza prin incalzirea stratului adipos si a tesutului.
Radiofrecventa este una dintre cele mai rapide tehnologii de pe piata. Este o procedura non-invaziva si nedureroasa potrivita pentru toate tipurile de pacienti. Rezultatele oferite de safyre sunt vizibile inca de la prima sesiune si sunt de lunga durata.

Poti beneficia de acest tratament in cadrul clinicii Studio Heaven, Bucuresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod