O piele complet răsfățată în luna iubirii

Flori, zâmbete și multă iubire: sunt câteva dintre elementele care fac din luna februarie perioada ideală să te lași răsfățată și să te bucuri de ritualurile de frumusețe. Încrederea în sine vine din interior, din felul în care te simți în pielea ta, dar și din modul în care ea arată. Pune-te pe primul plan și privește fiecare zi ca un moment perfect pentru a avea grijă de corpul și sufletul tău.

Ceasul tău deșteptător de astăzi este încrederea. Deschide geamul în fiecare dimineață și bucură-te de aerul curat.

Dă play piesei preferate și începe-ți ritualul de îngrijire cu zâmbetul pe buze. De la cremele folosite și până la gelul de duș, alege produse care îți hidratează pielea în profunzime și contribuie la refacerea și la fortifierea barierei de protecție a pielii. Dacă vrei o zi plină de energie, încearcă dimineața arome fresh de castravete și ceai verde sau pară și aloe vera. Pentru zile pline de răsfăț, alege parfumurile florale în combinații unice cu fistic, vanilie sau cocos.

Pielea ta are nevoie de o atenție deosebită când vine vorba de îngrijire, cu atât mai mult în sezonul rece.
Asigură-te că folosești produse care oferă o curățare delicată și o hidratare completă. Folosește săpunul-cremă Dove Original și Gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing cu ¼ cremă hidratantă și agenți de curățare delicați care îți lasă pielea fină și catifelată, ajutând la păstrarea nivelului optim de hidratare al pielii.

Sănătatea pielii este influențată și de alimentație, de sport și de hidratare. Încearcă să incluzi în regimul tău alimentar alimente bogate în vitamine, să bei cel puțin 2 litri de apă pe zi, să faci mișcare și să te odihnești suficient.
Sunt lucruri mici, extrem de importante pentru a avea o piele frumoasă și tonifiată și a te simți minunat!

Când te simți bine, emani energie pozitivă. În zilele încărcate, în care simți că nu mai faci față programului, oprește-te un moment pentru a zâmbi. Ia-ți 5 minute pentru un ritual de frumusețe. Citește o carte sau urmărește un video care te învață lucruri noi. Dă mai departe un zâmbet, o îmbrățișare, o vorbă bună. Ai încredere să fii tu însăți! Vei vedea că, simțindu-te bine în pielea ta și făcând zi de zi lucruri mici, care să îți sporească starea de bine, fiecare zi va fi una de răsfăț!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod