NYX Professional Makeup a deschis al treilea magazin din ţară în Băneasa Shopping City

În luna mai s-a deschis cel de-al treilea magazine NYX Professional Makeup din România, în incinta mall-ului Băneasa Shopping City, etajul 1, vis-à-vis de H&M. Deschiderea noului magazin NYX Professional Makeup a fost marcată în weekendul 20-21 mai, printr-un eveniment la care au fost invitaţi toţi fanii brandului. Acesta a fost marcat printr-o serie de activităţi interesante pentru pasionaţii de Makeup.

Fanii brandului au început să se adune la intrarea mall-ului Băneasa Shopping City începând cu ora 7 dimineata.
Acestora li s-a permis accesul în clădire începând de la ora 8, oră la care a început să se formeze şi linie de aşteptare din faţa magazinului. Accesul în linia de aşteptare s-a făcut pe baza brăţărilor “First in line”, iar primele 300 de persoane care au ajuns au primit un portfard în formă de buze care conţinea 3 produse surpriză NYX Professional Makeup.
       
Sesiunile de makeup au provocat şi ele mulţimi de fani care aşteptau la rând. Doi makeup artişti au fost în permanenţă în contact cu fanii , la set up-ul din faţa magazinului.
Punctul culminant al programului a avut loc pe 21 mai, cand fanii au avut oportunitatea să o cunoască pe Ema Uta, unul dintre cei mai trendy makeup artişti din România. Ema a făcut poze cu fanii ei, care au avut oportunitatea să povestească cu ea şi să o întrebe despre curiozităţi legate de makeup şi au primit şi autografe.

NYX Professional Makeup este un brand de cosmetice care oferă o gamă largă de produse de machiaj profesional, la un preţ accesibil. Varietatea foarte mare de culori şi nuanţe precum şi calitatea excelentă a produselor au făcut din NYX Professional Makeup un brand apreciat şi foarte folosit de makeup artiştii din întreaga lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod