Noul Fa Vitamin & Power: cocktail de fructe și vitamine pentru o piele revitalizată și plină de prospețime

În ton cu cele mai proaspete arome ale sezonului și special pentru îngrijirea, revitalizarea și răsfățarea pielii, Fa lansează o nouă gamă de geluri de duș infuzate cu un mix exploziv de fructe și vitamine: Fa Vitamin & Power - cadoul pentru corp și simțuri.
În ton cu cele mai proaspete arome ale sezonului și special pentru îngrijirea, revitalizarea și răsfățarea pielii, Fa lansează o nouă gamă de geluri de duș infuzate cu un mix exploziv de fructe și vitamine: Fa Vitamin & Power - cadoul pentru corp și simțuri.

Noua gamă de geluri de duș Fa Vitamin & Power conferă pielii îngrijire, hidratare și protecție, datorită extractului de vitamine B și E, binecunoscute pentru proprietățile benefice de tonifiere și regenerare.
Infuzia de fructe delicioase cu arome fresh din noile geluri de duș Fa revitalizează și revigorează, aducând un plus de energie și prospețime pielii.

Gama Fa Vitamin & Power îți aduce două variante diferite, Guave si Pepene Galben, care te învăluie cu aroma lor și îți răsfață simțurile, având o textură bogată, care îți lasă pielea hidratată și catifelată, totul pentru o experiență unică la duș, în lumea colorată și parfumată a fructelor!

Gel de duș Fa Vitamin & Power cu Vitamina E și extract de Guave – Vitamina E are un efect hrănitor, antioxidant și de regenerare, fiind o adevărată minune pentru pielea uscată.
Parfumul exotic dulce-acrișor al guavelor te învăluie cu o senzație de prospețime, iar formula sa îngrijește intens pielea, îi îmbunătățește textura și previne problemele dermatologice. Guavele sunt foarte bogate în vitaminele A, B, C și potasiu, antioxidanți care mențin pielea strălucitoare și radioasă. Gel de duș testat dermatologic, cu PH neutru. Disponibil în două variante: 250 si 400 ml. Preț: 9,99 lei pentru 250 ml si 12,99 lei pentru 400 ml.

Gel de duș Fa Vitamin & Power cu Vitamina B și pepene galben delicios – Vitamina B tonifică și menține elasticitatea pielii, iar pepenele galben este hrănitor și bogat în vitamina A, având un efect catifelant.
Cu o explozie de vitamine și fructe cu proprietăți de îngrijire, gelul de duș Fa Vitamin & Power revitalizează și învăluie corpul într-o aromă proaspătă care răsfață simțurile. Gel de duș testat dermatologic, cu PH neutru. Disponibil în două variante: 250 și 400 ml. Preț  9,99 lei pentru 250 ml si 12,99 lei pentru 400 ml.

Noua gamă de geluri de duș Fa Vitamin & Power este disponibilă în magazine începând cu această primăvară.

Mai multe detalii pe: www.ro.fa.com/ 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod