Noua gamă Dove Nourishing Secrets - inspirată din ritualurile de frumusețe ale femeilor din toată lumea

Când vine vorba de ritualuri de îngrijire, femeile folosesc ingrediente naturale pentru a-și menține sănătatea pielii. De cele mai multe ori acestea își împărtășesc experiențele și doresc să descopere noi secrete despre cum pot avea grijă de propriul corp. Undeva, în lume, există o femeie cu aceleași nevoi de îngrijire ca și tine, care a descoperit un ritual de răsfăț al pielii cu rezultate uimitoare, bazat pe ingrediente naturale.

Inspirându-se din aceste ritualuri și bazându-se pe expertiza de peste 60 de ani în îngrijirea și hidratarea pielii, Dove lansează noua gamă Dove Nourishing Secrets.

Aceasta combină puterea nutritivă a produselor Dove cu cea a ingredientelor naturale, oferind pielii tale o îngrijire completă. Cu ingrediente din toate colțurile lumii și parfumuri care îți vor încânta simțurile, noua gamă Dove Nourishing Secrets îți hidratează profund pielea, lăsând-o catifelată, revigorată și cu o strălucire naturală.

Noua gamă este disponibilă în 3 variante:

Gelul de duș și loțiunea de corp Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, inspirate din ritualurile de îngrijire ale femeilor din Japonia, au formule delicate, îmbogățite cu lapte de orez și extract de floare de lotus.

Acestea hidratează pielea în profunzime și îi oferă o strălucire naturală, iar parfumul delicat îți încântă toate simțurile.

Gelul de duș și loțiunea de corp Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual, inspirate din ritualurile de îngrijire ale femeilor din America Centrală, combina uleiul de avocado cu extractul de gălbenele într-un amestec energizant și nutritiv. Pielea rămâne fină și catifelată, în timp ce parfumul proaspăt îți revigorează simțurile.

Gelul de duș Dove Nourishing Secrets Relaxing Ritual, inspirat din ritualurile femeilor din Franța, combină uleiul de lavandă cu extractul de rozmarin într-un mix care îți va hidrata și calma pielea, relaxându-ți toate simțurile pentru a te elibera de stresul cotidian.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod