Noua gamă de pigmenți pentru make-up Cupio

Din această primăvară, Cupio îți pune la dispoziție o gamă largă de pigmenți pentru make-up, în culori versatile și texturi diferite, care scot în evidență frumusețea oricărei femei, indiferent de culoarea ochilor sau a tenului.
Pigmenții pentru make-up Cupio dau oricărui machiaj intensitate și rezistență deosebită. Creați după o formulă revoluționară, pigmenții transformă orice machiaj dintr-unul obișnuit în unul senzațional. Textura pigmenților se îmbină perfect pe piele, oferind confortul de care avem nevoie zilnic.

Gama de pigmenți a fost concepută astfel încât să corespundă tuturor necesităților, produsele pot fi utilizate cu ușurință, acasă, în rutina zilnică, cât și de către profesioniști, în saloanele de make-up.
Aceștia pot fi folosiți pentru a da luminozitate arcadei superioare a ochiului sau colțului intern al ochiului. Pigmenții mai pot fi folosiți ca și culoare intensă și sidefată pe pleoape, sau pe buze, aplicați peste un ruj cremos. Swatch-uri cu pigmenții pot fi vizualizate pe pagina de facebook Cupio.

In luna mai poti beneficia de reduceri de 33% la pigmenții pentru make-up Cupio. Produsele pot fi achizitionate de pe site-ul www.cupio.ro si din magazinele Cupio din Timișoara, Arad, Cluj și București.
In magazinele fizice la achiziționarea a 2 pigmenți, primești unul cadou, la alegere. Pret redus pigment make-up - 40 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod