Noua colectie de produse de baie - Made in Sephora

Și mai cool! În culori și mai pop! Când gama Made in Sephora își perfecționează toată colecția de produse de baie, rezultatul este următorul: ambalaje cu culori vioaie care atrag toate privirile, ornamente care îmbie simțurile și trimit instantaneu cu gândul la concediu... Acestora li se alătură parfumuri la fel de demențiale, texturi ultra-gurmande și formule care ne respectă pielea. Formulele clasice ale spumantului de baie, săpunului cremă de mâini și cremei de mâini hidratante au fost revizitate, pentru a vă propune vara aceasta produse spectaculare.

Decorated Bubble Bath & Shower Gel 2017
  - Pentru a vă bucura de o baie relaxantă cu spume, urmați-ne sfatul: folosiți acest spumant de baie care poate fi utilizat și ca gel de duș, cu un ambalaj superb, revizitat și declinat în 8 arome ultra-cool (floare de bumbac, monoi, mango, bujor, vanilie, floare de cireș, ceai verde și lagună).


Decorated Hand Wash 2017
-  Ce se ascunde în flaconul său rotunjor, delicat? Un săpun cremă de mâini onctuos, ce poate fi pus oriunde vă doriți -în bucătărie sau în baie- care curăță pielea și o răsfață. Floare de bumbac, monoi, mango, bujor, vanilie, floare de cireș, ceai verde sau lagună? Dispune de arome, ornamente și culori pe alese.

Decorated Moisturizing Hand Cream 2017 - Această cremă are tot ce-i trebuie în flacon: o textură care nu este grasă, o formulă hidratantă, un format practic, ușor strecurat în poșetă și un ambalaj ultra modern.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod