Nocturne Collection – cadouri inspirate marca ghd

Ești în căutarea unui cadou pentru cei dragi și încă nu te-ai decis ce sa alegi? Profită de cele mai irezistibile produse ghd dedicate special sărbătorilor de iarnă. Ambalaje festive, tehnologie revoluționară, posibilități infinite de styling și un păr sănătos. Toate sunt posibile cu noua gamă ghd ediție limitată, Nocturne Collection. Ce este special la aceste produse? Poți obține rezultate uimitoare fără a compromite sănătatea podoabei capilare.

A venit momentul să te bucuri cadouri de Crăciun sub forma unor seturi de cea mai înaltă calitate.

Dacă îți dorești un produs de styling de cea mai înaltă clasă, stylerul ghd platinum este o alegere ideală. Acesta menține o temperatură sigură pentru păr, în mod constant și uniform, de la rădăcină până la vârf. Rezultatul? Nenumărate opțiuni de styling, 20% mai multă strălucire și un păr mai puțin deteriorat cu 50%. Cu o singură mișcare, obții buclele perfecte și ai grijă și de părul tău!

Setul include platinum® styler ediție limitată cu o geantă termorezistentă și 2 oje OPI.

Uscătorul de păr pentru voiaj ghd flight® este cadoul perfect pentru prietenele care apreciază călătoriile. Ușor de depozitat datorită dimensiunii reduse, ghd flight® este fuziunea ideală între design premium și versatilitate! Setul cadou include uscătorul de păr pentru voiaj ediție limitată și o geantă de călătorie.

Este important să alegi stylerul potrivit, dar nu uita de un produs de protecție adecvat. ghd heat protection spray asigură o barieră eficientă împotriva căldurii atât pe părul umed, cât și pe părul uscat.

Este un spray delicat ce oferă la atingere o senzație unică, de mătase. Uscător de păr pentru voiaj nocturne collection ghd flight® 261 lei + TVA;
Set cadou nocturne collection ghd platinum® styler 1032 lei + TVA; Ghd heat protection spray: 100 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod