NIVEA Soft - deliciu luxuriant pentru pielea ta

Gratie formulei sale extra-hidratante si texturii usoare, ce se absoarbe rapid in piele, crema de corp NIVEA Soft iti lasa pielea catifelata si proaspata din cap pana-n picioare, oferindu-ti rasfatul si starea de bine comparabile cu o zi de tratamente cosmetice la spa. Uleiul de jojoba ofera o hidratare naturala, deosebit de intensa, care iti lasa pielea supla si fina la atingere, in vreme ce Vitamina E imbunatateste bariera naturala a pielii. 

 
Usoara, subtil parfumata, fara parabeni si testata dermatologic pentru a i se dovedi compatibilitatea cu PH-ul natural al pielii, crema NIVEA Soft te invaluie rapid intr-un strat de prospetime unica.
Oricat de grea, si de plina de provocari ar fi ziua care ti se asterne in fata, ofera-ti cinci minute de rasfat pentru a-ti „imbraca” tot corpul  in delectarea suprema a prospetimii! 

Te-ai zbatut intr-o tornada de du-te vino la serviciu, facand adevarate jonglari echilibristice cu proiectele de munca, iar la apus vrei sa te vezi cu iubitul, pentru o seara relaxanta in doi? Crema NIVEA Soft iti incape fara probleme in poseta, astfel incat te poti reimprospata in orice moment al zilei, asigurandu-te ca nu-ti pierzi stralucirea in nicio secunda! Ia cu tine varianta de 50ml si pregateste-te pentru o zi in care pielea ta va fi complimentata de toti cei care te inconjoara.
Preturi recomandate: NIVEA Soft 50ml = 8,03 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod