MOROCCANOIL COLOR COMPLETE

O abordare revoluționară 360° a îngrijirii culorii alături de un regim holistic pentru salon & acasă

Colecția Moroccanoil Color Complete, prima incursiune a renumitului brand în zona de colorare, oferă o abordare revoluționară, de 360°, pentru  îngrijirea culorii. Produsele, ce pot fi folosite atât în salon cât și acasă, combat o arie largă de surse care duc la degradarea, mătuirea și schimbaea nuanței părului vopsit.

Moroccanoil Color Complete este prima colecție inovatoare de acest tip din lume, având în spate proprietăți tehnologice avansate. Se combate astfel orice sursă ce duce la pierderea culorii: deteriorarea chimică, deteriorarea mecanică, oxidarea, dar și deteriorarea cauzată de utilizarea instrumentelor fierbinți (placă, uscător etc). Toate acestea afectează părul vopsit, iar culoarea își pierde din amplitudine și vibrație.

Continuând tradiția tehnologiei patentate a produselor infuzate cu ulei de argan, Moroccanoil Color Complete introduce pentru prima dată, în exclusivitate, noua tehnologie ArganID™, care se regăsește în toate cele 5 produse. Este o tehnologie unică, super avansată, ce infuzează ulei de argan profund în cortexul firului de păr, simultan ajutând la repararea și la sigilarea cuticulei (firul de păr reținând din vopsea cantitatea optimă necesară unei culori perfecte).

PRODUSELE REVOLUTIONARE PENTRU SALON:

Serviciul revoluționar  Moroccanoil Color Complete începe în salon prin folosirea a două produse care conlucrează într-o perfectă sinergie pentru absorbția și potențarea maximă a culorii:

PASUL 1:  Moroccanoil ChromaTech PRIME

Primul pas pentru regimul din salon este ChromaTech PRIME, care ajută la maximizarea depozitului de culoare și egalizează porozitatea părului pentru rezultate uniforme, în timp ce calmează scalpul pentru un minim de disconfort în timpul serviciului de colorare.



PASUL 2:  Moroccanoil ChromaTech POST

După realizarea serviciului de colorare, ChromaTech POST este un pas esențial în sigilarea culorii, pentru o menținere pe termen lung, acționând ca un scut ce repară atât sursele de deteriorare mecanică cât și cele chimice.  Bazându-se pe o tehnologie inovatoare COLORLINK™, acest serviciu vital de post-colorare ajută la realizarea unei matrice în structura de cheratină a părului, captând culoare, în timp ce formează un scut protector care nu o lasă să se piardă.

PRODUSELE REVOLUȚIONARE PENTRU ACASĂ

Pentru a prelungi rezultatele obținute în salon, regimul continuă acasă cu o rutină simplă pentru menținerea și protejarea culorii.

PAȘII 3 & 4:  Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner 250 ml

Preț: șampon - 131 lei, conditioner - 136 lei (www.toplineshop.ro)

Foarte important de menționat este faptul că regimul Color Complete pentru acasă, care începe cu Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner conține tehnologia exclusivă COLORLINK™, o tehnologie cu proprietăți continue de reparare și refacere a părului după un serviciu de colorare. Acest duo puternic lucrează în sinergie și hrănește într-un mod impresionant, ajutând astfel la îmbunătățirea calității părului, rezultatul fiind o culoare vibrantă.  

PASUL 5: Moroccanoil Protect & Prevent Spray 160ml / Preț: 158 lei

La final, pentru o maximă prevenție a mătuirii culorii, se utilizează  Moroccanoil Protect & Prevent Spray ce acționează ca un conditioner leave-in ce protejează și ajută la neutralizarea radicalilor liberi generați de poluare și factorii stresori din mediul înconjurător, cum sunt razele UV.
După fiecare utilizare, părul își recapătă din ce în ce mai multă strălucire și culoarea arată fresh și luminoasă.

PROPRIETĂȚI TEHNOLOGICE:

Având incorporate 2 noi tehnologii revoluționare, ArganID™ și COLORLINK™, regimul Colecției Moroccanoil Color Complete începe în salon și se continuă acasă, corectând și protejând integritatea părului pentru o maximă protecție și retenție a culorii.

ArganID™

Această tehnologie exclusivă se regăsește în toate cele 5 produse ale Colecției Moroccanoil Color Complete, bazându-se pe un sistem revoluționar ce livrează ulei de argan micro-incapsulat care țintește la fix părul colorat și deteriorat.

Micro capsulele încărcate pozitiv sunt atrase de fibrele capilare încărcate negativ, astfel o microcapsulă infuzată cu ulei de argan are abilitatea de a livra ulei de argan adânc în cortex în proporție de 99.6%.

Rezultatul este că fiecare șuviță de păr deteriorată este reparată din interior către exterior. Astfel, culoarea este uniformă și sigilată; strălucirea și păstrarea culorii este garantată în timp.

COLORLINK™

Această puternicș tehnologie se regăsește în produsele de salon ChromaTech POST și Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner și are ca țintă repararea chimică și mecanică pentru o retenție a culorii mega avansată.

Reparare mecanică:

ArganID™:  o tehnologie cu microparticule patentată de Moroccanoil care se bazează pe atracția ionică pentru a infuza ulei de argan adânc in cortex, în timp ce repară și sigilează.



Polimeri de protecție a culorii: formează o protecție hidrofobică, care ajută părul la fel ca un scut, împotriva apei care spală culoarea, formând un sigiliu.

Repararea chimică:

Derivat avansat din glucoză:  creat special pentru a reface legăturile deteriorate din structura de keratină, astfel părul își recapătă integritatea, iar culoarea este la fel ca în ziua vopsirii – vibrantă și strălucitoare, chiar și după 3 săptămâni.

PRODUSE NOI MOROCCANOIL

NIGHT SERUM – 100ml

Preț: 446 lei

Atunci când ne gândim la îngrijirea cu un serum de noapte, primul lucru care ne vine in minte este tenul. Dar de ce nu ne gândim și la corpul nostru? –  în special, brațele, picioarele, abdomenul și pieptul, zonele care sunt predispuse la deshidratare și relaxare cutanată.

În timpul nopții este cel mai eficient să ne tratăm corpul, fiind momentul în care pielea se reface după agresiunea din timpul zilei!

Ce este:

    Un serum luxos, pentru corp, care conferă fermitate, catifelează și hidratează intens în timpul somnului.

Ce face:

    Un serum extrem de concentrat ce acționează pe timpul nopții; reface elasticitatea pielii.

Cum acționează:

Un mix de uleiuri antioxodante – ulei de Argan și Tsubaki care livrează activi esențiali ce conferă fermitate și hrănesc pielea.
Extractele de busuioc protejează pielea de factorii de stress din mediul înconjurător.
Vitamina C ajută la fortifierea și catifelarea pielii, pentru o înfățișare tânără și strălucitoare.



SPRING KITS – MOROCCANOIL BEAUTY IN BLOOM

4 kituri în ediție limitată, special create pentru primăvara 2019.

Kiturile conțin 2 produse în varianta full size și un produs cadou în varianta travel size.

Moroccanoil Beauty in Bloom Color Complete  - preț 268 lei

Moroccanoil Beauty in Bloom Volume – preț 266 lei

Moroccanoil Beauty in Bloom Hydrating - preț 258 lei

Moroccanoil Beauty in Bloom Repair  - preț 258 lei

GYM ESSENTIAL - un kit super util pentru toți pasionații de sală. Conține produse în varianta travel size, ideale pentru un styling rapid după orice activitate în sala de sport: șampon uscat și ulei tratament, în variantele dark și light. Fiecare kit vine însoțit de o sticlă specială pentru apă.

Gym Essential Dark hair - preț 128 lei

Gym Essential Light hair – preț 128 lei

Produsele Moroccanoil sunt distribuite de Top Line România și sunt disponibile în magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod