Miss Romania 2016 - sosia Sofiei Vergara

Ioana Filimon este din Timisoara si are 25 de ani, iar in Decembrie 2016 a câştigat titlu de Miss România 2016, învingând alte 15 concurente. Ioana Filimon marturiseste ca avut mari emotii in timpul probelor, insa increderea in sine si psihicul puternic au ajutat-o ca in timpul probelor sa dovedeasca juratilor ca ea este cea care merita aceasta titulatura. Miss Romania 2016  este de o frumusete rapitoare si adesea cei ce o intalnesc ii spun ca  are trasaturi comune cu actrita Sofia Vergara.

Ioana Filimon s-a mutat in Bucuresti pentru a-si desfasura activitatea de model.
Pe langa timpul petrecut la filmari, reclame, casting-uri, Ioana isi gaseste timp si pentru tratamentele de ultima generatie la care apeleaza pentru a-si mentine fermitatea pielii si trupul de zeita.  Desi marturiseste ca nu tine o dieta anume, ci doar ii place sa manance sanatos si isi face toate poftele culinare, Ioana arata spectaculos in costumul de baie. Ii place ca in timpul liber sa mearga la clinicile de infrumusetare si sa-si faca tratamente de fermitate si tratamente anticelulitice pentru a lua din pripa aparitia aspectului de coaja de portocala.
De curand, Ioana Filimon a apelat la tratamentul LED - o procedură care folosește diode emitatoare de lumina de diferite culori pentru o piele cat mai fina si pentru a-si mentine fermitatea.

Pe langa regulile de baza - sportul si alimentatia sanatoasa- putem apela la cateva trucuri care sa grabeasca procesul de “vindecare” a pielii, eliminind celulita si oferindu-ne o piele mai ferma. Combinatia ideala este tratamentul anticelulitic, combinat cu tratamentul de fermitate. Ultima noutate in aceasta materie este tehnologia LED, care, pe langa efectul estetic pe care il ofera, ajuta si din punct de vedere al sanatatii, sustin specialistii Nomasvello.


Este un tratament nou în domeniul întreținerii corporale, fiind special conceput ca o procedură non-invazivă, o alternativă a intervenției chirurgicale ce reduce volumul și diminueaza considerabil celulita. Tratamentul LED +Esthetic functioneaza de la radacina problemei, fara a afecta tesuturile din jur. Este confortabil, rapid si nedureros. Aceasta procedura are un efect vasodilatator și tonifica în straturile cele mai profunde ale pielii, reducand celulita si excesul de grasime. Ioana marturiseste ca are planuri mari pentru anul 2017 si este focusata pe o cariera in domeniul modeling-ului si, de ce nu, chiar si o cariera in televiziune.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod