MioBio lansează Mystery Box #1

MioBio implineste 10 ani de la deschiderea magazinului și sărbătoreste cu un Mystery Box aniversar. Până la finele anului 2019, pe rafturile magazinului MioBio din Bucuresti și în online shop miobio.ro, vă așteaptă frumos pregătite niște cutii misterioase, periodic cu alt conținut, in fiecare din lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2019. La cumpărarea lor nu veți ști ce cuprind, surpriza însă va fi la deschidere!

Ce putem spune însă de pe acum este că nu veți găsi bomboane sau ciocolată, ci parte din produsele preferate – cosmetice organice şi 100% naturale de prin lume sau fabricate în România.

Mixuri din creme sau loțiuni fine, măști purificatoare, săpunuri emoliente, balsamuri regenerante – toate pe bază de extracte naturale din plante și aromate cu uleiuri esenţiale din cele mai îmbietoare.

Cu preț fix de 99 lei și valoare reală de minimum 200 lei, și deseori cu destul de mult peste această sumă, conțin selecții din brand-urile noastre emblematice. Si nicio cutie nu va arăta la fel cu cealaltă, pentru că fiecare în parte va purta o mică grafică în peniță și tuș.  Mystery Box numărul 1 este desenată deja cu nostalgia verii: https://www.miobio.ro/miobio-mystery-box-1

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod