Mască cu nămol de la Marea Moartă

Cu siguranță ți-au ajuns cel puțin o dată la urechi efectele minune ale ingredientelor naturale de la Marea Moartă, utilizate în produsele cosmetice. Nu este o întâmplare faptul că specialiștii în cosmetice de cea mai bună calitate aleg substanțele active conținute de sarea de la Marea Moartă.

Marea Moartă conține peste 45,000 milioane de tone de sare bogată în minerale. Mai mult decât atât, din 26 din mineralele esențiale găsite în Marea Moartă, 12 dintre ele nu au fost găsite în niciun alt ocean sau mare din lume. Recunoscute pentru particularitățile lor unice, acestea sunt deosebit de hrănitoare pentru ten și ajută la crearea unei stări de relaxare.

Specialiștii de la 7th Heaven îți recomandă masca cu nămol de la Marea Moartă.

Unul dintre ingredientele cheie ale acestei măști este sarea marină. Sarea de la Marea Moartă are o concentrație foarte crescută de minerale. Mai precis, peste 20 de săruri minerale. Așadar această sare miraculoasă se deosebește de clasica sare marină prin faptul că are o mare concentrație de potasiu, magneziu, calciu și brom. Acesea au proprietăți dermatologice uimitoare cu efecte care devin vizibile imediat după utilizare. Astfel, masca cu nămol 7th Heaven reușește să calmeze pielea iritată și îi oferă un aport hrănitor de minerale.

Și, pe lângă infuzia generoasă de minerale, masca minune mai conține și extract de alge marine. Algele sunt o sursă inepuizabilă de antioxidanți.

Acestea păstrează pielea revitalizată și hidratată, o protejează de efectele nocive ale poluanților de mediu și încetinesc vizibil efectele de îmbătrânire. În plus, datorită proprietăților antiinflamatorii deținute de alge, acestea dau rezultate bune și în cazul tipurilor de ten cu probleme – erupții acneice sau pete roșiatice. Extractul de alge marine, conținut de masca 7th Heaven, îți va curăța porii de toxine și îți va lăsa tenul strălucitor și cu un aspect neted, sănătos.

Așadar, cel puțin o dată pe săptămână trebuie să îi oferi tenului tău aportul de vitamine, minerale și antioxidanți de care are nevoie. Unde mai pui faptul că te poți bucura de o sesiune de SPA chiar în confortul casei tale.

Masca cu nămol 7th Heaven se aplică ușor, își face efectul rapid și nu mai pierzi timpul pe drumuri cu programări la cosmetică.
Și nu uita: primăvara e cel mai bun sezon de revitalizare a tenului tău! Ok, știai deja că sezonul rece îți afectează tenul, dar acum vorbim despre pregătirea pentru sezonul cald.

În scurt timp îți va zbura gândul către vacanță și vei vrea soare și mare. Totuși, cel mai cool accesoriu de vară rămâne un ten frumos. Până și bronzul are efecte de îmbătrânire asupta tenului, așadar, până să faci băi de soare, ar fi bine să faci o infuzie de vitamine hrănitoare. Alocă-ți timp și contează pe efectul uimitor al măștii cu nămol 7th Heaven.

Este un obicei sănătos pe care trebuie să îl adopți (în cazul în care nu l-ai adoptat deja).

Pont: dacă vrei să maximizezi boost-ul de frumusețe – îți recomandăm ca în momentul în care îți cureți fața de masca cu nămol de la 7th Heaven să folosești zeamă de castravete – în loc de apă. Trebuie să răzuiești 1-2 castraveți și să îi storci bine. Folosește un disc demachiant și utilizează zeama la fel ca și apa – clătește-ți atent tenul. Este un truc de care ai să te îndrăgostești.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod