Mamă și Fiică - o competiție unică, ajunsa la cea de-a treia ediție

Teatrul Odeon a găzduit miercuri, 8 iunie 2016, cea de-a treia ediție a evenimentului Mamă și Fiică, o competiție organizată și pusă în scenă de Oriflame România. Ideea campaniei are la bază legătura specială dintre mamă şi fiică, o legătură preţioasă pe care multe femei şi-au dorit să o împărtăşească. Site-ul dedicat campaniei (www.olegaturaunica.ro) găzduieşte peste 1000 de poveşti, fiecare încărcată de emoţie, care au reușit să adune mii de voturi.

Imagine a acestei campanii sunt Alina Eremia, alături de mama ei, Daniela Eremia iar relația lor specială a inspirat mii de femei încă de la începutul competiției.

Evenimentul Mamă și Fiică, orchestrat de nimeni altul decat Pavel Bartos, a încheiat campania cu același nume de anul acesta. Fiecare dintre perechile prezente la marea finală și-a exprimat unicitatea legăturii Mamă și Fiică printr-un moment artistic - dans, poezie, muzică sau teatru - pregătit împreună cu o echipă de specialiști: regizori, coregrafi și stiliști.

Juriul, format din Alina Eremia împreună cu mama ei, Laura Davidescu (redactor șef adjunct revista Unica) împreună cu mama ei, Carmen Ghibuțiu (redactor revista Unica), Karolina Georgieva (Director General Oriflame România), Didier Marlart (VicePresedinte Marketing Oriflame Europa Centrală), Ștefania Marian (Director de Marketing Oriflame România) alături de mama sa, Cristina Sorescu si Iulia Predescu (câștigătoarele concursului din 2015), Ioana Dumitrache (beauty blogger și make-up artist) alături de mama ei, Adina Vlad (beauty blogger si make-up artist) alături de mama ei, a desemnat cuplul câștigător – Mihaela si Cristina Teodora Cucoș din București.

Acestea au interpretat un moment emoționant în cadrul căruia mama a recitat o poezie special compusă pentru fiica sa, în timp ce aceasta a cântat la pian Sonata Lunii (Ludwig van Beethoven). Ca urmare a câștigării marelui premiu, se vor bucura de o excursie în Stockholm, oraşul de origine Oriflame, plus 1000 euro pentru cumpărături.

Locul 2 a fost câștigat de Rodica și Ana Buleac (București) care au avut un moment de dans contemporan pe melodia "Chandelier” a lui Sia, iar locul 3 de un alt cuplu mamă și fiică din București – Cătălina Popescu și Ana-Maria Constantinescu – care au interpretat o sceneta din piesa de teatru “Flori, filme, fete sau băieți”.

Oriflame este o companie ce pune pe primul loc oamenii. Iar acest proiect de suflet vine să completeze sloganul de brand, “Visurile tale – Inspiraţia noastră”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod