L'Occitane - O poveste de Craciun

Povestea incepe pe 23 decembrie. Parfumierul este pe care de a-si intalnii prietenii la poalele unui copac stravechi de o mie de ani. Ghidat de o lumina argintie, el soseste cu pasi repezi in poienita. O data ce privirea-i cade pe frunzisul  scanteietor,  bagheta sa magica ii aluneca din mana si se asterne delicat pe trunchiul stravechi al Maretului Arbore de Maslin. Batranul arbore abia ce fremata inainte de a fi acoperit cu o abundenta de muguri verzi si ghirlande de flori roz. Ca prin magie, natura incepe sa respire viata din nou.
Padurea invaluita de arome, ca si cum s-ar afla sub o vraja, vesteste nasterea a doua noi acorduri scanteietoare si parfumate: Flori Minunate si Frunze Magice.

Pentru acest Craciun, L'OCITANE isi doreste ca voi sa va simititi cu adevarat fermecati ...Pasiti pe urmele Negustorului de Parfumuri in timp ce el va poarta intr-o lume de poveste. Gamele captivante va vor surprinde din nou: Flora Pivoine, Cherry Blossom, Imortele, L'Occitan,Verbina, Lavanda, Unt de Shea ...  Abracadabra! Si cele mai rafinate darurile sunt chiar aici in fata voastra!  Set cadou Cherry Blossom: Apa de toaleta (100 ml) -201lei; Gel de dus (250 ml) - 65.6 lei; Lotiune de corp (75 ml) - 29 lei; Crema de maini (30ml) 25 lei si Sapun ( 50 g) - 15 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod