Lipikar Balsam AP pentru pielea foarte uscata sau atopia

Pielea foarte uscata sau atopia reprezinta o problema reala, un motiv de consult in crestere la medicul dermatolog.

Pielea foarte uscata sau atopia reprezinta o problema reala, un motiv de consult in crestere la medicul dermatolog.

 

 Date statistice recente au evidentiat faptul ca atopia este al doilea motiv de consult - ca importanta - al unui medic dermatolog. Simpromele atopiei sunt multiple si includ xeroza (uscaciunea pielii) in diferitele ei etape (de la usoara la severa), eczeme, leziuni, senzatii de mancarime, inflamatie.

Aplicarea tratamentelor locale care permit refacerea filmului hidrolipidic si restructurarea barierei cutanate face parte din terapia esentiala a atopiei.

Acestea confera confort imediat pacientului si limiteaza penetrarea factorilor iritanti.

Pentru copiii si adultii care sufera de aceasta afectiune, Laboratoarele La Roche-Posay cu o expertiza de peste 20 de ani in ingrijirea pielii uscate lanseaza Lipikar Balsam AP, imbunatatind major tratamentul pacientilor cu piele foarte uscata. Noul produs impresioneaza prin textura sa placuta si ultra-penetranta, imbogatita cu un nou ingredient activ - niacinamida - cu actiune calmanta si anti-inflamatoare, care ii confera un efecte de durata impotriva senzatiilor de mancarime.
Lipikar Balsam AP satisface pe deplin nevoia pentru o formula confortanta, nelipicioasa, capabila sa acopere deficienta de lipide caracteristica pielii foarte uscate. O singura aplicare pe zi a produsului este suficienta pentru a calma imediat pielea foarte uscate a copiilor si adultilor si a reda confortul vietii zilnice.

Pret recomandat: 59 ron

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod