Laboratoarele Dermatologice BIODERMA lansează în Martie - MATRICIUM®

Încă de la înfiinţare, o mare parte din cercetările Laboratoarelor Dermatologice Bioderma au fost efectuate pentru a întelege funcţionarea naturală a pielii şi a funcţiilor sale naturale, cu scopul de a o reînvăţa să trăiască corect.
Încă de la înfiinţare,  o mare parte din cercetările Laboratoarelor Dermatologice Bioderma au fost efectuate pentru a întelege  funcţionarea naturală a pielii şi a funcţiilor sale naturale, cu scopul de a o reînvăţa să trăiască corect.

CÂND PIELEA SUFERĂ ...
Pielea este un ecosistem ce trăieşte şi respiră în relaţie cu mediul înconjurător şi evoluează în timp. Sub efectul agresiunilor externe, a tratamentelor medicale, a schimbărilor determinate de modul de viaţă şi de starea de sănătate, pielea suferă şi este afectată.


... ÎMBĂTRÂNEŞTE MAI REPEDE
La suprafaţă, pielea se deteriorează pierzându-şi luminozitatea.                                                                   
În profunzime, dermul îşi pierde din capacitatea de a genera noi ţesuturi, cu rol esenţial în menţinerea pielii. Pielea îşi încetineşte astfel, treptat, ritmul de reînnoire celulară, nu mai are suficientă energie şi îşi pierde fermitatea şi tonusul natural.

 
MATRICIUM® - DESCOPERIRE DERMATOLOGICĂ MAJORĂ

MATRICIUM® este un complex biologic brevetat la nivel mondial, o inovaţie ştiinţifică fără precedent pentru sănătatea pielii.
MATRICIUM® recreează mediul natural al pielii şi furnizează substanţele nutritive esenţiale pentru reînnoirea celulară şi regenerarea ţesuturilor.     

Prin intermediul MATRICIUM®, acest micromediu de viaţă perfect, celulele cutanate devin din nou deplin funcţionale, stresul oxidativ este neutralizat, iar sinteza naturală de fibre elastice şi de acid hialuronic  este reactivată.

MATRICIUM ® contine 63 de substanţe active 100% bio-compatibile*, existente în mod natural în piele, esenţiale în regenerarea pielii.
Toate aceste substanţe sunt 100% Bio-disponibile**,  când ajung în piele acestea acţionează direct în procesele biologice cutanate.

UTILIZARE:

MATRICIUM ®  se aplică dimineaţa şi seara, pe pielea perfect curată.
MATRICIUM® este un dispozitiv medical de clasa II-A,  conform Directivei  93/42/EEC.  MATRICIUM ® conţine 30 de monodoze 100% sterile, de 1 ml. MATRICIUM ® este disponibil în farmaciile partenere, la nivel naţional.
Preţ recomandat în farmacie: 199 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod