Kérastase inventează Aura Botanica

Deoarece părul unei femei este o expresie intimă a personalității sale, Kérastase propune o îngrijire personalizată pentru un păr excepțional. Este un angajament de a oferi fiecărei femei tot ce este mai bun în îngrijirea părului, combinând dedicarea celor mai experimentați coafori din lume și cunoștințele echipelor de oameni de știință care lucrează în prim-planul cercetării pentru păr.

Astăzi, Kérastase își extinde gama de produse pentru a oferi o îngrijire personalizată femeilor pasionate de natural. Kérastase răspunde nevoii de a crea o viziune nouă și absolută a îngrijirii părului, naturală și luxoasă. Noua gamă Aura Botanica este creată pentru femeia care consideră că responsabilitatea este o necesitate, performanța este un drept, iar părul sănătos și strălucitor este esența auto-exprimării.

Kérastase reconciliază ireconciliabilul, combinând în sfârșit o experienta de lux cu niveluri ridicate de natural si eficienta.

Pentru prima dată, natura este forța care conduce formulele revoluționare. Nu a fost niciodată vorba despre „naturalizarea” modelelor existente. Kérastase a mobilizat echipe de oameni de știință în scopul creării unei noi game, de la zero. Acesta era singurul mod de a duce la un alt nivel îngrijirea naturală a părului, în cele din urmă reconciliind performanța cu produse care provin din surse responsabile și sunt plăcut de folosit. Pentru o gamă care este într-adevăr condusă de puterea naturii, Kérastase a căutat să folosească numai ingrediente active al căror efect asupra firului de păr a fost demonstrat științific. Uleiul de Cocos, unul dintre cele două uleiuri naturale care pot acționa asupra firului de păr datorită structurii restrânse a acidului lauric, se ancorează în interiorul cortexului oferind rezistență și o nutriție de durată.
Pentru strălucire durabilă, suplețe și catifelare, acizii grași Omega 6 și 9 din Uleiul de Argan, fac firul de păr rezistent la oxidare și îl lasă luminos și strălucitor.

Kérastase folosește energia revitalizantă a naturii pentru a crea Aura Botanica, împingând limitele stiintei pentru a prezenta o viziune cu totul nouă privind îngrijirea naturală a părului. Puterea brută a naturii devine o experienta rafinata. Gama Aura Botanica îndeplinește dorința tot mai mare de lux responsabil, oferind femeilor îngrijire cu adevărat eficientă pentru a revitaliza părul ușor devitalizat. Crescând senzorialitatea, această gamă introduce senzația sublimă de păr ușor la atingere, fără straturi protectoare și fără reziduuri. Păr strălucitor, readus la frumusețea sa naturală.

Natural Autentic cu formule compuse în proporție de 98% din ingrediente de origine naturală.
Ingredientele active provin dintr-un program responsabil de cumpărare. Toate formulele sunt 97% biodegradabile. Fara Silicon, sulfati sau parabeni. Produsele Aura Botanica, prin ingredientele lor active, oferă două zile de nutriție durabilă, trei zile fără efect de frizz și de patru ori mai multă strălucire*. Lux autentic într-o experiență senzorială completă. Texturi care răsfață și un parfum unic, împachetate într-un ambalaj elegant. Experiența este intensificată printr-un ritual personalizat la salon și retrăită acasă, ca un moment pur de răsfăț. Plăcerea este sporită de calitatea rafinată a uleiurilor de cocos și argan provenite din surse responsabile.

Toni Garrn exemplifică femeia Aura Botanica. Deschisă, dedicată, ea este o sursă de inspirație pentru munca ei cu tinere femei din Africa precum și pentru angajamentul ei pentru un stil de viață responsabil.
O susținătoare a exercițiului fizic și a unui stil de viață sănătos, ea definește frumusețea ca fiind sănătate și fericire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod