Ivatherm lansează șervețele demachiante pentru față și ochi

Ivatherm, brandul românesc ce produce în Franța dermato-cosmetice folosind apa termală Herculane, lansează al 53-lea produs din portofoliu: șervețele demachiante pentru față și ochi. Produsul vine în completarea gamei pentru îngrijirea zilnică și se adresează femeilor active, pentru care ritualurile de îngrijire a pielii fac parte din lifestyle-ul de zi cu zi, acasă sau în călătorii.
Ingredientele cheie regăsite în șervețelele demachiante Ivatherm sunt apa termală Herculane, extractul de iederă, dar și panthenolul și vitamina E. Acest mix complex curăță în profunzime chiar și machiajul rezistent la apă, hidratează, calmează și catifelează pielea, protejează împotriva factorilor de mediu, redă confortul și suplețea pielii sensibile.

Izvorând de la 2000 de metri adâncime, dintr-un izvor termo-salin de o mare puritate și fiind bateriologic pura, apa termală Herculane regăsită și în noile șervețele demachiante Ivatherm calmează pielea sensibilă și protejează tenul împotriva îmbătrânirii premature. Numită și "apă vie" datorită puterilor vindecătoare, apa termală Herculane se bucură de numeroase recunoașteri de-a lungul timpului – începând cu legenda celebrului Hercules, continuând cu perioada romană, până azi. Se spune că Elisabeta de Wittelsbach, cunoscută sub numele Prințesa Sissi, împărăteasa Austriei și Regina Ungariei și soția Împăratului Franz Joseph, își petrecea vacanțele la Herculane.  Era îndrăgostită de natura acestui loc și de beneficiile apei termale asupra pielii. Pe atunci Băile Herculane era cea mai frumoasă stațiune din Europa.

Extractul de iederă, cunoscut pentru efectele terapeutice încă din antichitate și demonstrate azi prin studii știintifice, este regăsit în șervețelele Ivatherm pentru față și ochi.  Efectul antiinflamator, antiseptic, prevenirea îmbatrânirii celulare (datorita fitoestrogenilor), destinderea tegumentulul şi redarea supleţii pielii sunt câteva dintre proprietățile acestei plante terapeutice, regăsite azi și în noile șervețele demachiante Ivatherm.

Panthenolul (sau vitamina B5) și vitamina E creează o barieră de protecție împotriva factorilor de mediu și conferă șervețelelor demachiante un puternic efect antioxidant și regenerant.

Șervețelele demachiante Ivatherm sunt recomandate pentru curațarea și demachierea tuturor tipurilor de ten sensibil. Fiecare șervețel se folosește cu mișcări circulare, delicate, o singură dată. Pachetul conține 25 de șervețele  ce au o toleranță oculara excelentă. Poți folosi, după demachiere, apa termală Herculane pentru un efect revigorant.

Produsul este disponibil în magazinul online Ivatherm și în farmaciile selecționate din țară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod