Iuliana Ghinea, tipsuri de frumusețe

Iuliana Ghinea îşi asumă cu nonşalanţă un stil de viaţă din care nu lipsesc regulile de frumuseţe sau alimentaţia sănătoasă. Solista Trupei PRESTIGE ORCHESTRA ne dezvăluie câteva dintre secretele sale de frumusețe!

Deși e mai tot timpul ocupată, având concerte în toată țara și nu numai, Iuliana are întotdeauna grijă de aspectul fizic. Este un lucru firesc în lumea artistică, unde imaginea este poate la fel de importantă ca talentul, dar și o lecție primită de la ...

tatăl ei. "Tatăl meu este un tip care a avut dintotdeauna mare grijă de piele și folosește încă din tinerețe ulei de măsline pentru față. De la el am învățat să-mi îngrijesc pielea și tenul".

Așadar, artista în vârstă de 33 ani, ne-a dezvăluit care este ritualul său de îngrijire. "Ritualul meu de îngrijire sună cam așa: nu mă culc niciodată machiată, este una dintre cele mai importante lecții de frumusețe. Este vital să mergem la culcare cu tenul curat.
Aplic doar produse naturale, în principal, de la Vivanatura și apa micelară de la Bioderma",
spune artista.

Cât privește podoaba capilară, artista îi acordă o îngrijire specială. "Am părul natural, pe care îl spăl și îl îngrijesc doar la salon. Și încă un lucru important: încerc să îl vopsesc doar de două ori pe an, încheie solista Trupei PRESTIGE ORCHESTRA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod