Instant Perfection Biotissima de la Life Care

Life Care este una din companiile lider in industria de vanzari directe, orientata pe produse BIO, ce promoveaza un stil de viata activ, sanatos si prosper.

Life Care ofera o alternativa sanatoasa pentru produsele de ingrijire si a revenit acum in atentia consumatorilor cu un nou produs din gama BIO de frumusete BIOTISSIMA: Instant Perfection BIOTISSIMA.

In data de 11 aprilie 2013, la Hotel Marriott din Bucuresti, Life Care a lansat noul produs in cadrul conferintei de presa: Instant Perfection.
Atitudine. Frumusete.Sanatate.

Noul produs, Instant Perfection BIOTISSIMA, este o baza de machiaj ce acopera instant ridurile sau micile imperfectiuni ale tenului, lasand pielea neteda si mata. In functie de tipul si culoarea naturala a tenului, daca e necesar, se poate ulterior aplica machiajul obisnuit. Uleiurile BIO de argan si luminita noptii din compozitie hranesc si hidrateaza pielea.

In fata a 43 de reprezentanti media, Mihai Petcovici, Marketing Manager Life Care si Ioana Blid, National Business Development Manager Life Care, le-au vorbit invitatilor despre Life Care si despre cel mai nou produs din gama Biotissima.
Un alt moment care a captat atentia participantilor a fost sesiunea live de machiaj demonstrativ, realizata cu ajutorul make-up artistului Alina Cherciu si a modelului Petrescu Roxana, Partener Life Care. Dialogul dintre Ioana Blid si Alina Cherciu, presarat cu multe informatii esentiale si trucuri de frumusete, a subliniat , prin demonstratie, ca produsele de ingrijire Biotissima, certificate BIO, asigura ritualul unei ingrijirii optime a tenului. Machiajul natural realizat de make-up artistul Alina Cherciu a fost unul BIO si fresh, produsele folosite fiind cele din gama Sante.

Reprezentantele publicatiilor de frumusete si sanatate au testat la finalul conferintei crema Instant Perfection si au putut observa de aproape rezultatele noului produs destinat femeilor ce-si doresc un ten perfect si sanatos.

Compania Life Care Corp., numele BIO in Romania, comercializeaza produse cosmetice, produse terapeutice, suplimente alimentare si produse pentru curatenie, toate BIO sau cu ingrediente BIO.
In prezent portofoliul Life Care include peste 500 de produse destinate intregii familii si 7 branduri proprii: Life Impulse, Kräuter®, BIOTISSIMA, Primo, Ganoderma, Meal Balance si BioHAUS. Pret catalog: 86,99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod