Inovație în combaterea căderii părului! Prelungește viața firului de păr și încurajează-i creșterea cu NEOPTIDE HOMME

Pierderea părului la bărbați este foarte des întâlnită și totodată cea care dă mari bătăi de cap… Căderea cronică sau alopecia androgenetică afectează 1 din 2 bărbați* în timpul vieții și se identifică atunci când pierderea a mai mult de 150 de fire este perceptibilă pe haine și pernă, pe parcursul a 6 luni.

Fiind o premisă a calviției, alopecia androgenetică este cauzată de schimbări hormonale și moștenire genetică.
Anul 2016 a reprezentat o adevărată revoluție în îngrijirea părului pentru laboratoarele DUCRAY. După 15 ani de cercetare, am dezvoltat un produs unic ce acționează asupra celor 3 factori determinanți în alopecia androgenetică: vascular, hormonal și WNS (decoperit de cercetătorii Ducray).


Loțiunea împotriva căderii cronice a părului NEOPTIDE HOMME este un tratament eficient încă de la primele stadii ale căderii părului la bărbați și este o soluție pentru încetinirea procesului de calviție.
Inovația brevetată - un duo de ingrediente active inovative: peptidoxil-4 și monolaurina - reglează ciclul de creștere al părului și prelungește viața firului de păr, păstrându-i densitatea.  Textura este ușoară, non-grasă, absorbția se realizează rapid, iar dozarea este simplă.

Fără parabeni și fără conservanți.


Mod de utilizare: se pulverizează zilnic de 9 ori în zona afectată, masându-se ușor pentru a facilita absorbția loțiunii (nu se clătește). Pentru cele mai bune rezultate, recomandăm urmarea tratamentului minimum 3 luni (un singur produs este suficient pentru întreaga perioadă).
Un test realizat pe 48 de bărbați cu alopecie androgenetică pe a avut un grad de eficiență în cazul a 90% dintre subiecți, care au observat rezultate după 3 luni de folosire, iar 98% dintre aceștia au fost mulțumiți de proprietățile cosmetice ale produsului.
Pentru o îngrijire complementară, propunem suplimentul alimentar Anacaps tri-ACTIV (ce întărește părul și unghiile cu doar o capsulă/zi), precum și Șamponul-cremă stimulator Anaphase (utilizat frecvent, acesta întărește firul de păr și oferă volum, pregătind scalpul pentru aplicarea loțiunilor).


Produsele NEOPTIDE HOMME se pot găsi în farmacii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod