Îngheaţă frumuseţea! Efectele anti-rid ale frigului controlat

Cine nu şi-ar dori să aibă parte de frumuseţe şi tinereţe până la adânci bătrâneţi? Încă nu s-a inventat tratamentul miraculos care să îţi păstreze intacte frumuseţea şi tinereţea, însă îţi putem sugera procedurile de aerocrioterapie, care determină pielea să secrete colagen, reîntinerind organismul, tenul şi pielea, cu efecte anti-rid vizibile, într-o perioadă relativ scurtă de timp.
Cine nu şi-ar dori să aibă parte de frumuseţe şi tinereţe până la adânci bătrâneţi? Încă nu s-a inventat tratamentul miraculos care să îţi păstreze intacte frumuseţea şi tinereţea, însă îţi putem sugera procedurile de aerocrioterapie, care determină pielea să secrete colagen, reîntinerind organismul, tenul şi pielea, cu efecte anti-rid vizibile, într-o perioadă relativ scurtă de timp. Procedurile de aerocrioterapie se efectuează în criosaună, un aparat special conceput pentru reducerea temperaturii până la -180°C.


Secretul constă în expunerea corpului la temperaturi extrem de scăzute (până la -180°C), pentru 3 minute. În timpul unei proceduri efectuate în criosaună, temperatura pielii ajunge la 0°C, tot sângele fiind împins spre organele interne pentru a le păstra calde. După procedură, corpul începe să se încălzească, iar sângele revine în piele. Efectul imediat este simţit asupra pielii, care devine mai netedă şi mai elastică, cu un aspect vizibil mai bun. Practic, este îmbunătăţită microcirculaţia şi sunt optimizate procesele metabolice, iar organismul începe să secrete colagen.

Pentru obţinerea unor rezultate bune asupra tenului şi pielii, sunt recomandate 15-20 proceduri în criosaună, de 150-180 secunde, zilnic.
Seria de proceduri trebuie reluată după 6 luni sau un an.  Criosauna se încadrează în categoria echipamentelor de întreţinere corporală, nu a echipamentelor medicale. Poţi beneficia de proceduri de aerocrioterapie în centrul CrioBio din Calea Griviţei nr. 3 (la intersecţia cu Calea Victoriei,  în cadrul clinicii Bio Terra Med).

Preţ: 70 lei/procedură.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 28 Iun 2013, 12:49
    Criosauna

    tocmai am plecat de la a doua sedinta de criosauna (din 20). pot sa va spun ca a fost neasteptat de bine, de...frumos. am ajuns la -146 de grade, dar nici nu am simtit frigul (e o caldura afara, incat abia asteptam sa ma racoresc). deja am inceput sa vad efecte:am o piele atat de catifelata, cum n-am mai avut-o de pe la 12 ani, aveam si o eczema pe picior care acum nu se mai vede! pe scurt: imi place si ma bucur enorm ca s-a deschis si in Iasi!!! iar voua va multumesc pt articol, m-a ajutat enorm!!! O vara racoroasa!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod