Îmblânzeşte soarele!

Fă-ţi din soare un prieten bun şi pregăteşte-te de plajă şi distracţie pentru că, începând cu data de 15 mai, Cosmetic Plant aduce doua produse inovatoare pe piata romaneasca: Emulsiile pentru accelerarea bronzării (SPF 6 şi 10 - protecţie scăzută) cu unt de cacao, ulei de morcov şi vitamina E.
Fă-ţi din soare un prieten bun şi pregăteşte-te de plajă şi distracţie pentru că, începând cu  data de 15 mai, Cosmetic Plant aduce  doua produse inovatoare pe piata romaneasca: Emulsiile  pentru accelerarea bronzării (SPF 6 şi 10 - protecţie scăzută) cu unt de cacao, ulei de morcov şi vitamina E. Emulsiile asigură obţinerea unei bronzări mai rapide, mai intense și durabile, prin conţinutul lor în tirozină, riboflavină şi ulei de morcov.
Acestea stimulează biosinteza melaninei naturale în piele. Filtrele UVA-UVB reduc riscurile apariţiei eritemelor şi a foto-îmbătrânirii, iar untul de cacao şi vitamina E îngrijesc şi protejează pielea, asigurându-i o bronzare mai sigură şi mai intensă, într-un timp mai scurt.

200 ml, preţ recomandat: SPF 6: 16,5 lei; SPF 10: 18 lei.


Ca să te bronzezi fără griji, Cosmetic Plant ţi-a pregătit o linie lărgită de produse pentru protecţie solară, pe bază de extracte naturale din castan, morcov, măsline, cătină și gălbenele, binecunoscute pentru rolul lor protector şi benefic asupra pielii.


Alege produsul potrivit şi vei arăta spectaculos, pielea îţi va fi protejată şi te vei simţi în formă! Nici cei mici nu au fost uitaţi, linia conţinând şi produse speciale pentru prichindeii care adoră să se joace sub razele soarelui. Astfel, gama de ingrijire solară de la Cosmetic Plant cuprinde emulsii şi uleiuri pentru plajă într-o mare varietate de factori de protecţie (6, 10, 15, 20, 25, 30, 50) la preţuri între 12 şi 22 lei, pentru a putea fi pe placul tuturor.


Produsele pentru protecţie solară Cosmetic Plant se găsesc în farmacii şi magazine naturiste, în reţelele dm Drogerie Markt , Profi, dar si  online  pe www.cosmeticplant.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod