HUGO lanseaza HUGO WOMAN Extreme

Ducand prospetimea la un alt nivel, in aceasta primavara HUGO va dezvaluie HUGO Extreme – doua noi versiuni intense si revigorante ale iconicelor HUGO MAN si HUGO WOMAN. Aducand la viata puterea unei prospetimi sporite, campania de print evoca natura vibranta a prospetimii; Campania a fost derulata de dinamicul si renumitul fotograf de moda si beauty Benjamin Lennox. Exprimând spiritul energetic al parfumurilor, se creează o expresie răcoritoare  si unica de încredere.

Adrien Sahores se reintoarce la starul din campania HUGO MAN Extreme, ce capteaza increderea si carisma lui indubitabila imbunatatite de impulsul de prospetime pe care i-l ofera noul parfum HUGO Extreme.

Freja Beha Erichsen este imaginea lui HUGO WOMAN Extreme, emanand incredere, feminitatea, increderea de sine pur autentica, in timp ce radiaza de frumusetea oferita de curtoazia prospetimii a noului parfum.

HUGO WOMAN Extreme este noua versiune a iconicului HUGO WOMAN. Apa de parfum concentrata are o prospetime intensa, revitalizanta, pe care o descoperim la notele de mijloc. Notele fructate irezistibile si notele proaspete aventuroase, ce formeaza notele de top ce contin mure flamboiante juxtapuse cu un strop indraznet de acorduri de iarba rosie de himalaia  compun note spumoase de top.


Pe masura ce parfumul se desfasoara, puterea marita a iasomiei de sambac elibereaza o furtuna de flori albe, ca note de mijloc, obtinandu-se un efect de prospetime ce se combina cu notele de ceai negru. La fel ca si o floare in plina perioada de inflorire, frumusetea sa naturala dezvaluie pe sine pentru un maxim de impact. Foarte rar intalnita la notele de baza, floarea orientala de osmatus aduce o senzualitate redefinita prin note sofisticate ce intaresc frumusetea vibranta a celorlalte  ingrediente.
Flaconul sticlei este roz, amintind de lumina si libertate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod