Hair Spa - Terapia scalpului si a parului

Filosofia ce sta la baza acestui concept o reprezinta redarea sanatatii si revigorarea fibrei capilare, intr-o stransa legatura cu sanatatea scalpului si obtinerea starii de bine in general, cu ajutorul unor tehnici de masaj specifice, prin aromoterapie, produse naturale certidicate bio.  Tehnica So Pure Hair Spa reprezinta reechilibrarea balantei dintre mediul intern si mediul extern al organismului prin stimularea emotiilor si trairilor fiecarei personalitati in parte, fiecare client fiind unic.

Astfel, aceasta terapie este conceputa si aplicata in mod personalizat de catre specialisti, vizand in final obtinerea de rezultate notabile asupra sanatatii parului in paralel cu cea a trupului si a spiritului.

Secretul sta in produsele gamei Keune So Pure concepute 100% in scopuri terapeutice si care in consecinta nu contin ingredienti, arome sau coloranti artificiali.
Totul a fost atent studiat si testat in laboratoarele Keune- Olanda astfel incat de fiecare data experienta So Pure sa fie unica.

Imaginati-va ca  parul deshidratat si degradat in urma repetatelor tratamente chimice beneficiaza acum de un tratament-focus pentru redarea stralucirii si vitalitatii sale naturale prin aplicarea samponului cu ylang ylang,ulei de argan si ulei de palmarosa, prin tehnica de masaj zig-zag si rotatie .Apoi, fibra capilara este acoperita de un strat protector de emulsie hidratanta, carei ii urmeaza elixirul revigorant  iar in final un prosop cald invaluit un uleiuri esentiale sa imbrace cu grija capul.
Totul, in acordurile linistitoare ale muzicii de relaxare.

Rezultatul terapiei este vizibil inca de la prima sedinta caci parul isi recapata flexibilitatea si stralucirea naturala specifica in timp ce starea de relaxare se instaleaza la nivel mental.

In plus, o coafura reusita va incheia cu succes  vizita la salon!  Pentru ca terapia sa fie completa, gama So Pure este contine si linia de produse de colorare. In acest moment, sunt disponibile 35 de nuante, intermixabile, potrivite pentru a satisface orice pretentie cromatica a clientei preocupate de un stil de viata sanatos. So Pure Color, este o vopsea permanenta, fara amoniac ce acopera pana la 100% firele de par albe.

Cu o capacitate de deschidere de maxim 3 tonuri, So Pure Color este extrem de blanda cu firul de par iar rezultatul obtinut in urma colorarii este cu adevarat diferit.Culoarea este mai luminoasa, mai vie, mai intensa iar parul capata o moliciune si o stralucire nemaintalnita.  Secretul sta in compozitia elaborata a mixului de ingrediente ce compun formula So Pure Color.
Este vorba de cantitati insemnate de fitocheratina si ulei de argan, alaturi de uleiuri esentiale provenite din flori de ylang ylang si arborele de santal.

Fitocheratina este binecunoscuta pentru rezultatele sale concrete in refacerea/repararea structurii firului de par in timp ce uleiul de argan este deja un must have atunci cand vine vorba de ingrijirea di hidratarea profunda a firului de par.Iata cele doua secrete So Pure Color.  In plus, expeerienta colorarii parului cu So Pure este o adevarata simfonie olfactiva.
Bazata pe uleiuri esentiale si complet lipsita de amoniac, serviciul de colorare So Pure livreaza clientei o desfasurare de arome atent selectionate pentru a-i asigura buna dispozitie.Spre exemplu, aroma de ylang ylang, folosita des in parfumeria feminina ca note de varf, are proprietati de relaxare –un adevarat remediu antistress.Uleiul de palmarosa are  efect revigorant si un bun stimulator celular.

Cateva date esentiale despre gama SoPure:  Foloseste doar extracte din plante si uleiuri esentiale; Fara parabeni, suflati,sufliti,sulfactanti, mirosuri artificiale,coloranti artificiali; Ingredientele sunt certificate BIO

Produsele nu sunt testate pe animale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod