Adio ten lucios si pori dilatati!

Tenul reprezinta cartea de vizita a unei femei. Stresul, stilul de viata, plouarea si igiena sunt doar cateva din cauzele care favorizeaza aparitia porilor dilatati si a comedoanelor. Tenul gras capata un aspect lucios si tern.

O inovatie a Laboratoarele Dermatologie Bioderma, Sebium Pore Refiner este  primul concentrat corector pentru pori dilatati.

Pentru rezultate optime, Sebium Pore Refiner combina 3 actiuni:

Actiune astringenta si seboreglatoare - acidul agaric, extras din ciuperca PolyPorus Officinalis, “curata” porii in profunzime, reducand vizibil marimea acestora si normalizeaza productia de sebum;

Actiune anti-stralucire – pudrele reticulate din compozitie absorb excesul de sebum corectand aspectul uleios si lucios.
Tenul ramane mat pentru mai mult timp;

Actiune keratoreglatoare – acidului salicilic din compozitie indeparteaza punctele negre si pielea moarta garantând în același timp o toleranță excelentă.

Cele trei actiuni sunt completate de actiunea unica a brevetului Fluidactiv ce fluidizeaza sebumul, prevenind astfel ingrosarea sebumului și blocarea porilor.

Sebium Pore Refiner are acțiune antioxidanta prevenind astfel imbatranirea cutanata.
Sebium Pore Refiner  are o textura crema-gel placut parfumata, este non-comedogena, intra rapid in piele si asigura o excelenta baza de machiaj.

Preț recomandat în farmacii: 52 RON

Facebook: https://www.facebook.com/BIODERMARomania?fref=ts
Site: http://www.bioderma.com/ro/home.html
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod