Giulia Nahmany lanseaza GLAM LOVE, un parfum tribut adus senzualitatii tuberozei

Giulia Nahmany a lasat GLAM LOVE, un parfum floral cu caracter distinctiv, cald, senzual si plin de personalitate.

Notele rafinate ale compozitiei se dezvaluie alternativ, imbinand acordurile orientale, clasice de tuberoza si iasomie cu notele calde de mosc, care ii ofera o baza balsamica.

GLAM LOVE by Giulia Nahmany este un parfum de zi, suav, cu accente puternice care il fac sa persiste pe durata intregii zile.

Folosita din antichitate, aroma dulce a tuberozelor a fost considerata, milenii la rand, unul din cele mai puternice afrodisiace.

“Ador aroma de tuberoza si am decis sa construiesc intreg buchetul noului parfum pe baza acesteia.
GLAM LOVE este o adevarata esenta lirica, aroma florala, densa si rafinata oferindu-i o aura speciala, plina de senzualitate”, declara Giulia Nahmany.

Parfumul si body butter-ul GLAM LOVE sunt produse in Provence, Franta, iar conceptul ambalajului a fost gandit si realizat de echipa care a mai colaborat cu branduri renumite precum Jimmy Choo si Yves Saint Laurent.

Pentru sedinta foto a campaniei GLAM LOVE, Giulia Nahmany a colaborat cu echipa de specialisti care a lucrat in trecut si cu celebrul model Bar Refaeli.


GLAM LOVE by Giulia Nahmany este disponibil in Romania, ca Eau de Parfum �50 ml, in magazinele Giulia Nahmany din Baneasa Shopping City si City Park Mall Constanta, precum si in magazinele online www.giulianahmany.ro, www.giulianahmany.com, e-parfumurionline.ro si www.parfumeriedelux.ro, la pretul de 149 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod