Gel de dus Dove Purely Pampering Shea Butter


Facebook Twitter Comenteaza
Gel de dus Dove Purely Pampering Shea Butter
Adopta pe perioada verii un ritual de ingrijire special, ce trebuie sa aiba in vedere pastrarea supletii si tonicitatii pielii.

Vara, pielea noastra necesita o ingrijire speciala, deoarece caldura, expunerea indelungata la razele ultraviolete sau apa sarata, pot duce la deshidratarea pielii.  Dove stie ca frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa si catifelata pe care orice femeie o poate obtine printr-un ritual de ingrijire zilnica si recomanda gama Dove de ingrijire a pielii (sapun-crema, gel de dus nutritiv, lotiune de corp hranitoare, crema de maini) imbogatita cu unt de shea.

Cunoscut si sub denumirea de unt de karite, untul de shea este un agent de hidratare puternic cu proprietati deosebite de vindecare a pielii.
Untul de shea re un continut bogat in acizi grasi  ce ajuta la mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii, fiind recomandat in tratarea pielii uscate, a dermatitei si a altor afectiuni dermatologice ce au ca efect uscarea si deshidratarea pielii. In plus, untul de shea este absorbit rapid in piele.

Gelul de dus nutritiv Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla iti ofera rasfatul suprem in timpul dusului. Bucura-te de o senzatie de inviorare si o piele hidratata si ingrijita gratie combinatiei cremoase cu unt de shea si formulei cu Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenti de hidratare si lipide proprii pielii.
Parfumul fin de vanilie iti ofera o senzatie de echilibru si prospetime. Pentru o ingrijire completa, foloseste zilnic  crema de maini Dove Indulgent Nourishment cu unt de shea. Iti invaluie si rasfata mainile, lasandu-le fine si catifelate fara sa lase senzatia de piele uleioasa.

Gel de dus Dove Purely Pampering Shea Butter – 12.76 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod