Garnier Color Naturals - pentru femei active, dedicate în primul rând familiei

Garnier continuă colaborarea cu Andra pentru noua campanie Garnier Color Naturals, lansată de L’Oreal și realizată de Publicis România. Campania vorbește despre stil, evoluție, personalitate și o prezintă pe Andra atât ca artistă, dar, mai ales, ca mamă și sotie.

Andra este o femeie activă, în continuă evoluție, personaliatea ei complexă potrivindu-se perfect cu brand-ul Garnier Color Naturals. Schimbările din viața ei sunt evidente, însă unele lucruri rămân constante: ea continuă să fie ambasadorul Garnier Color Naturals.



Noua campanie o prezintă pe Andra în toate cele trei ipostaze din viața de zi cu zi: soție, mamă, femeie de carieră. De altfel, este și prima dată când vedeta apare într-o reclamă alături de băiețelul ei, David. Mesajul adresat femeilor este unul simplu: e important să te simți bine, frumoasă, să fii tu cu adevărat, în oricare dintre ipostazele în care te pune viața. 

La fel ca Andra sunt și consumatoarele Garnier Color Naturals, femei active, dedicate în primul rând familiei, dar care nu uită să își păstreze timp și pentru ele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod