Gama Solarie peau parfaite - 7 produse solare noi de la Yves Rocher

Cunoasterea perfecta a lumii vegetale a permis cercetatorilor de la Yves Rocher, identificarea si evidentierea capacitatii geniale de adaptare a unei plante care se dezvolta pe malul marii: Steaua Dunelor. Avand in vedere mediul ambiant, aceasta planta a dezvoltat niveluri multiple de protectie, in special o rezistenta extrema la razele solare si o capacitate exceptioanala de mentinere a rezervelor de apa. Extractul poliactiv Steaua Dunelor, a demonstrat ca acesta: intensifica sinteza melaninei; stimuleaza capacitatea pielii de a se apara impotriva efectelor negative ale expuneri la soare; protejeaza importiva imbatranairii pielii; protejeaza structura celulara; stimuleaza regenerarea celulara.


Steaua Dunelor, planta emblematica ce se dezvolta pe litoralul breton, este o specie protejata. Pentru a nu afecta rezervele pretioase ale naturii, expertii Cosmetique Vegetale au multiplicat cultura
acestia prin biotehnologie, pornind de la celulele susa prelevate.  Extractul activ Steaua Dunelor ofera toate proprietatile sale produselor solare expert. Cercetarea Cosmetique Vegetale l-a asociat unei noi generatii de flitre cu dubla protectie UVA/ UVB, fotostabile.

Produsele din gama Solaire Peau Parfaite ofera ingrijire si protectie solara: in timpul expunerii la soare: protejeaza eficient si infrumuseteaza pielea; dupa expunerea la solara- repara si ofera aspect sublim pielii, prelungind bronzul.  Pielea este perfecta, neteda si supla, cu aspect auriu si luminos.  Pentru a nu incarca inutil pielea cu diverse filtre, expertii au mobilizat toata experienta lor pentru a crea sinergii active ce permit integrarea unor filtre mai reduse pentru obtinerea unor indici mai ridicati.
Echilibrul perfect dintre protectie si bronz sublim, pentru ca expunerea la soare  sa fie o adevarata placere.

Gama Solarie peau parfaite contine: Spray cu protectie solara invizibila pentru corp (SPF 15/ SPF 30) flacon spray 150 ml - 63 lei/ 65 lei; Ulei pentru corp sublim protectie solara pentru corp SPF 15 ( 150 ml) - pret 65 lei; lapte de corp pentru protectie solara ridicata pentru ten si corp SPF 50 (150 ml) - 69 lei; Crema antirid protectie solara pentru ten SPF 50 (40 ml) - 65 lei; lapte hidratant reparator dupa plaja pentru ten si plaja (150 ml) - 32 lei; Crema Antirid dupa plaja pentru ten sublim ( ten si gat) - 65 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod