Gama Intraceuticals Boosters - boost de energie pentru pielea ta

Miercuri, 7 iunie 2017, la Dasdem Clinic s-a desfasurat evenimentul de prezentare a gamei Intraceuticals Boosters - 4 ingredienti activi pentru uzul individual sau pentru combinarea cu Rejuveate Daily Serum, ce lifteaza, tonifica si hidrateaza tenul. Dna Alexandra Zota, medic dermatolog, a prezentat gama Intraceuticals Boosters si cei 3 pasi de depunere hialuronica. Persoanele prezente la eveniment, jurnalisti si beauty bloggeri, au putut observa printr-o demonstratie live diferenta vizibila dupa aplicarea tratamentului Intraceuticals Vitamina C+3 Boosters care lupta impotriva radicalilor liberi si asigura foto-protectie tenului.

Pentru ca este vara si poate gandurile noaste se indreapra catre destinatii insorite, este important sa cunoastem cateva modalitati de a ne proteja si intretine pielea in aceasta perioada. Se stie ca vara, factorii externi precum temperaturile ridicate si radiatiile ultraviolete pot determina aparitia unor modificari la nivelul pielii de tipul deshidratarii, aparitiei petelor pigmentare , a ridurilor - modificari in ansamblul lor cunoscute in dermatologie sub termenul de fotoimbatranire cutanata.
Aceasta deoarece radiatia UV este o radiatie inalt oxidativa care in timp va duce la degradarea matricei de colagen si elastina din derm, va produce degradari ale celulelor epidermice, inclusiv la nivelul AND-ului celular si la nivelul vaselor de sange.

Daca acorzi o atentie deosebita ingrijirii tenului si il protejezi de fiecare data cand te expui la soare, pielea ta nu va avea de suferit. Pentru inceput, este indicat sa incluzi in alimentatie alimente bogate in antioxidanti si vitamine care stimuleaza productia de colagen si diminueaza efectele nocive ale razelor UV.  „Pentru a evita efectele nocive ale soarelui asupra epidermei, este esential sa folosim de fiecare data cand ne expunem la soare o lotiune cu factor de protectie 50, care sa asigure protectie atat impotriva radiatiilor de tip UVB, cat si UVA. Aceasta lotiune nu trebuie omisa din ritualul de ingrijire al pielii pe timpul verii.” a declarat medicul dermatolog Alexandra Zota.

Hidratarea si ingredientii activi sunt doi factori cheie ale cosmeticii moderne.
Din fericire, tehnologia disponibila astazi in medicina estetica ne ofera solutii non-invazive de a contracara efectele nedorite ale radiatilor solare asupra pielii.  Intraceuticals a regandit cosmetica moderna atat in ceea ce priveste hidratarea cat si folosirea avansata a ingredientilor activi in piele. O modalitate ar fi tratamentul pe baza de oxigen hiperbar, ce introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi precum acidul hialuronic, vitamine si antioxidanti. Pe langa formulele de baza, tratamentul Intraceuticals pune la dispozitie boosterele - linii de produse ce incapsuleaza ingredienti activi, cu o formula concentrata, meniti pentru individualizarea tratamentului in clinica si acasa. “Pe langa aceste solutii impotriva radiatilor solare, exista si tratamenul Intraceuticals Vitamina C+3 Boosters care lupta impotriva radicalilor liberi si asigura foto-protectie, trateaza hiperpigmentatia si este un co-factor cheie in sinteza de colagen pentru imbunatatirea texturii pielii.” a dezvaluit medicul dermatolog Alexandra Zota de la Dasdem Clinic.
 

Bosterul vitamina C contine o forma tripla de vitamina C, care pe langa faptul ca este un puternic antioxidant, are drept roluri si inhibarea sintezei de melanina si protectia impotriva radiatiilor ultraviolete, actionand astfel asupra petelor hiperpigmentare inestetice de la nivelul tenului. Este ideal pentru orice tip de ten, in special pentru cel cu semne de imbatranire prematura, iregularitati texturale si afectat de soare. Boosterul antioxidant  contine vitaminele C, E si ceai verde, trei binecunoscuti antioxidanti ce neutralizeaza radicali liberi de oxigen si intaresc peretele capilarelor. Astfel, va proteja pielea de imbatrinrea prematura, actionand ca un detoxifiant pentru aceasta. Lasa pielea vizibil intinerita, un ten uniform si estompeaza in aceasi timp cearcanele si umflaturile. Boosterul vitamina A se adreseaza in special persoanelor cu un ten acneic, ce prezinta semne de imbatranire prematura, intrucat derivatii de vitamina A pe care ii contine maresc rata cu care se elimina celulele epidermei si apar celule noi.
Acest tratament curata si redefineste aspectul intregului ten, inchide porii, trateaza arsurile solare, uniformizeaza textura pieli si trateaza ridurile profunde.  Boosterul colagen asigura un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a reintineri si a  restabili volumul si fermitatea pielii care si-a pierdut elasticitatea, tonusul si densitatea. Prin folosirea lui, pielea va avea un aspect vizibil intinerit, va deveni mai ferma si mai stralucitoare. Tratamentul Intraceuticals Boosters este recomandat de profesionisti, celebritati, make-up artisti, fotografi si stilisti din intreaga lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod