Gama Eucerin Sun, cea mai bună formulă de protecţie solară!

Iubim vara, zilele însorite şi mai ales razele soarelui care ne ajută să ne relaxăm şi ne induc o stare generală de bine.
Iubim vara, zilele însorite şi mai ales razele soarelui care ne ajută să ne relaxăm şi ne induc o stare generală de bine. Totuşi, expunerea la radiatia solară fără protecţie are un impact negativ puternic asupra pielii, atât în cazul adulţilor, dar mai ales al copiilor. Printre cele mai importante afecţiuni se numără arsurile solare, afectarea sistemului imunitar, dezvoltarea fotosensibilităţii la nivelul pielii şi, în cazuri severe, apariţia cancerului de piele. De asemenea, poate fi accelerată şi îmbătrânirea prematură a pielii.

Chiar sub aparenţa unui bronz sănătos, pielea poate păstra urme profunde ale radiaţiilor UV care se manifestă în timp.
Pielea sensibilă te avertizează însă cu promptitudine când soarele nu mai este o plăcere, ci un pericol, prin apariţia reacţiilor alergice. Cu o vastă expertiză în protejarea pielii, Eucerin a dezvoltat cea mai elaborată gamă de produse pentru protecţie solară. Ea răspunde nevoilor pielii normale, dar conţine, în acelaşi timp, singura soluţie completă pentru protejarea pielii predispuse la alergii solare.

În cazul pielii normale, efectele radiaţiilor pot fi discrete, fără a fi mai puţin nocive. Expunerea prelungită poate provoca arsuri solare care afectează materialul genetic din celule pana la nivelul ADN-ului.
Chiar dacă aspectul pielii se reface, modificările în structura pielii pot deveni ireversibile. Vorbim despre situaţiile în care mecanismul de regenerare a ADN-ului nu mai funcţionează, iar celulele afectate sunt insuficient refăcute.  Astfel poate să apară cancerul de piele.  Gama Eucerin preîntâmpină efectele nocive ale radiatiei solare cu o protecţie tridimensională, dată de combinaţia brevetată de 3 filtre: minerale, organice şi biologice.


Toate produsele gamei conţin:  filtre minerale cu micropigmenţi care asigură protecţie de suprafaţă împotriva radiaţiilor UVA şi UVB; filtre organice care conţin Tinosorb S şi asigură protecţie profundă împotriva radiaţiilor  UVA şi UVB;   filtre biologice care conţin Licochalcone A, ce penetrează profund pielea şi neutralizează radicalii liberi fotoinduşi.

Formula Eucerin pentru protecţie solară este rezistentă la apă şi nu conţine parfum, conservanţi sau agenţi de emulsionare.
Produsele se aplică uşor, nu sunt lipiciose şi intră imediat în piele. Gel-cremă împotriva alergiilor solare FPS 25 -  Cu o textură lejeră, produsul calmează, răcoreşte şi regenerează pielea sensibilă la expunerea solară. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrată la pacienţii predispuşi la alergii solare.


Preţ: 77 lei, 150 ml
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod