EVADEAZĂ ÎN ITALIA CU NOUA COLECŢIE OPI VENICE

IMAGINEAZĂ-ŢI: Culori romantice inspirate de perioada decadenţei baroce

CE SUNT: Lacuri de unghii care celebrează unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii. Experţii în lacuri de unghii de la OPI  au creat o colecţie pentru Toamnă/Iarnă 2015, care captează esenţa unuia dintre cele mai romantice orașe antice ale Europei. Un oraş de plăceri opulente, opere de artă somptuoase şi arhitectură barocă ce îți taie răsuflarea, Veneţia a reprezentat timp de câteva veacuri inspiraţia artiştilor şi compozitorilor care au creat opere de artă de o frumuseţe veşnică.
Brandul din saloane numărul 1 în lume a oferit propriul său tribut faimosului  “Queen of the Adriatic” cu o colecţie nouă numită Venice. Colecția cuprinde 12 nuanţe noi ce se găsesc și în varianta GelColor și evocă eleganţa somptuoasă și splendoarea oraşului plutitor. OPI Venice aduce spiritul seducător al Veneţiei oriunde te-ai afla!.

Co-fondatorul & ambasadorul OPI Suzi Weiss- Fischmann spune, “Veneţia mă duce cu gândul la oamenii care admiră Piazza, la cei care beau şampanie într-o gondolă sau se bucură de o îngheţată pe terasa unei cafenele în timp ce tu cutreieri şi pluteşti prin acest oraş extraordinar.
De aceea am creat o colecţie de nuanţe de roşu romantic, albastru decadent, pastel feeric, nude elegant, nuanţă inchisă dramatic şi  metalic luxuriant, toate sărbătorind această viziune a răsfăţului absolut.” Această colecţie îndrăzneaţă şi elegantă introduce 12 noi nuanţe pentru a aprinde şi reînnoi pasiunea ta pentru culori cu o atingere de seducţie italiană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod