“80 la putere!” - Muzica ușoară românească revine la Sala Palatului!

“80 la putere!” - spectacol de muzică ușoară românească, 26 octombrie, ora 20:00, Sala Palatului din București. Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Cătălin Crișan, Silvia Dumitrescu, Carmen Rădulescu, Anca Țurcașiu, Anastasia Lazariuc, acompaniați de orchestră, vor susține recitaluri live în aproape trei ore de spectacol.

Spectacolul reprezintă evenimentul de lansare oficială a comunității “80 la putere!” – Viață bună cu muzică și antren.  “Prietenia, decența, onestitatea, cultura românească și uniunea de idealuri se regăsesc între principiile comunității noastre. Le mulțumesc artiștilor care susțin proiectul prin participarea la evenimentul din 26 octombrie. Și vreau să subliniez, încă o dată, se va cânta live, cu orchestră, va fi un spectacol de muzică ușoară cum n-ați mai văzut de ceva vreme.  “80 la putere?! Ai îmbătrânit!” – mi-au spus unii dintre prietenii mei când am început proiectul.

Am ales această simbolistică pentru tot ceea ce era bun și cald în anii ’80. Pentru că noi încă mai eram copii sau adolescenți, pentru că părinții noștri erau tineri și relaxați. Pentru că nu se găsea nimic dar erau de toate. Pentru că lumea împarțea tot. Zâmbete, cărți, discuri, 2 lingurițe de zahăr".

"Nu cred că exista ceva mai tonic decât muzica și atmosfera anilor '80. Sintetizatoare, casetofoane supradimensionate, haine sclipicioase și înfoiate, cu "umerași", tone de fixativ și distracție la maxim.

Ce cădere a bursei, ce război rece? O buna dispozitie  molipsitoare. Și bucuria de a trăi. Pentru că anii ‘80 reprezintă un stil de viața. Si nu e anacronic. Acesta este răspunsul pe care l-am dat prietenilor mei. “ 80 la putere!” e concept de viață bună cu muzică și antren.  In acest moment e aproape gata pagina oficială de internet a comunității noastre și pregătim turneul național de anul viitor. Până atunci vă invităm alături de noi pe pagina de facebook „80 la putere!” și pe 26 octombrie la Sala Palatului să ne cunoaștem față în față la un spectacol live de muzică ușoară românească.” – a declarat Johann Pohrib, unul dintre inițiatorii proiectului.

Biletele s-au pus în vânzare online prin www.eventim.ro şi www.bilete.ro, precum și la toate punctele de vânzare ale acestora din Bucureşti, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Prețul unui bilet începe de la 40 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod