Eufoton Aton - laserul revoluţionar care face minuni în estetică facială

Tehnica în domeniul chirurgiei estetice a evoluat atât de mult în ultimii ani asa ca medicii esteticieni nu mai au nevoie să taie in carne vie pentru a vedea efectele dorite de clientele lor. Acum, un laser avansat poate face adevărate minuni. În România a apărut, în cabinetele de estetică, cel mai nou laser cosmetic, Eufoton Aton. Ce face el şi mai ales care sunt efectele acestui tratament non-invaziv am aflat de la medicul Renert Gad, de la Centrul de Estetică Medical Dr Renert Gad.

Eufoton Aton este un laser revoluţionar care foloseşte o metodă unică de introducere a energiei sub piele.

Cu ajutorul unei fibre optice speciale care vine în contact direct cu grăsimea pe care vrem s-o topim actionam asupra colagenului din dermis pe care dorim să-l încălzim pentru a-l strânge. Obţinem astfel o acţiune de topirea grăsimii şi tonifiere a pielii. Totodată, Eufoton Aton este singurul dispozitiv din lume care prin acţiunea lui în profunzime, poate fi folosit şi non-invaziv la suprafaţa pielii oferind un efect dublu - intern şi extern.

In ceea ce priveste dorinta femeilor de a apela la tratamente faciale non-invazive, medicul Gad, declara: "In urmă cu aproape 10 ani, clinica noastră a revoluţionat în România domeniul tratamentelor non-invazive, cu rezultate pe termen lung, chiar permanente.

Astfel, majoritatea pacienţilor noştri vin special pentru a încerca mai întâi metodele non-invazive sau minim invazive. De altfel, pe acestea le si recomandam. Am depasit vremurile in care dupa o interventie estetica stateai in casa 2 saptamani. Acum pleci din cabinet fara niciun fel de urma".

Tratamentul cu Eufoton acţionează direct asupra grăsimii şi a colagenului din dermis, iar efectele sunt permanente şi cumulative. Vorbim de un tratament minim invaziv care se poate face în mai multe şedinţe iar rezultatele vor fi pe măsură.

In ceea ce priveste diferenta dintre laser si botox, medicul ne sfatuieste: "Sunt două tratamente extrem de populare, fiecare din ele are efectele lui, care se vad imediat. Toxina botulinica relaxează musculatura mimicii, într-adevăr pentru o perioada scurtă de timp, însă prin tratamente repetate se modelează musculatura mimicii şi nu se mai contracta excesiv. Asta ne ajută enorm când apelăm la tratamente cu laser - acţiunea lui devine mult mai eficientă când aceste 2 tratamente se fac împreună. Si va vand si un secret, general valabil pentru toate tratamentele minim invazive: in momentul in care le combinam obtinem un efect mixt de relaxare/retexturare/întindere/umplere.

Astfel, vor reusi sa evitam sau amânam o eventuală intervenţie chirurgicală".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod