Cat eyes

Cinci greşeli pe care trebuie să le eviţi pentru un CAT EYES make-up perfect

Cat eyes make-up este, poate, cel mai fashion dintre toate tipurile de machiaj ce complimentează orice tip de ochi, ce dă o notă de misteriozitate şi originalitate.
Ceea ce îmi place cel mai mult la acest machiaj este faptul că ai nevoie de puţine produse pentru realizarea lui, este relative uşor de realizat dacă ai puţină îndemânare şi urmezi etapele corecte de construcţie. Sunt însă, din păcate, multe persoane care în loc să obţină rezultate spectaculoase, obţin un fiasco. Iată 5 greşeli pe care trebuie să le eviţi pentru a avea un Cat Eyes Make-up perfect:

1. Aplicarea eyeliner-ului/creionului Kohl fără a pregăti în avans pleoapa.
Spre deosebire de alte machiaje, la acesta chiar trebuie să aplicăm un strat generos de pudră pentru a absorbi sebumul de pe pleoapă, altfel rişti să arăţi ca un raton.
Pasul 1
2. Obţinerea machiajului dintr-o singură aplicare. Linia machiajului se obţine urmând mai multe etape. Începem cu aplicarea unei linii la baza genelor, apoi trasăm “codiţa”, după care de la jumătatea ei coborâm spre linia trasată pe pleoapă şi umplem golul dintre ele.
Pasul 2
3. Realizarea machiajului cu ochii închişi.
Simetria liniilor o obţinem doar dacă ţinem ochii deschişi când ne machiem, mai ales dacă avem pleoapa căzută. Ţinând ochii închişi nu vom observa asimetriile şi nici dacă liner-ul se va vedea.

4. Folosirea unui eyeliner sau creion Kohl vechi. Fiind vorba de trasarea unei linii perfect definite, dacă folosim un produs vechi, ce se întinde greu sau nu pigmentează, nu vom obţine rezultatul dorit. Cel mai bine este să folosim un eyeliner cake, cremos, ce se usucă rapid pe pleoapă şi este rezistent la transfer.


5. Spaţiile neacoperite dintre linia neagră şi gene. Este foarte inestetică, pentru a obţine un look perfect, după trasarea liniei apropie-te de oglindă pentru observa dacă sunt spaţii ne acoperite de tuş. Abia apoi poţi trece la rimelarea genelor sau colorarea buzelor.
Final
Un sfat extra este să nu îţi faci acest machiaj dacă eşti grăbită, deşi este uşor de realizat, necesită timp, este un machiaj în care se lucrează pe detalii. Dacă îţi doreşti să prinzi dexteritate şi să deprinzi corect etapele şi tehnicile de realizare ale unui astfel de machiaj te aşteptăm la cursurile de machiaj pe care eu le organizez.
See you next time, Alina.

Foto Cristian Dobre – www.cristiandobre.com
MUA Alina Brailescu –www.abacademy.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod